Ένα καφέ αφιερωμένο αποκλειστικά στους γυναικείους μηρούς!

Το καφέ «World of Thighs Photography Cafe» στο Τόκιο σχεδιάστηκε ως προέκταση των εκθέσεων του Ιάπωνα φωτογράφου «Yuria», του οποίου τον φακό εδώ και χρόνια ελκύουν οι γυναικείοι μηροί.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει, σε κινηματογραφική ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ανδρικό βλέμμα να σκαλώνει σε γυναικείους μηρούς στο διπλανό τραπέζι, σε ένα εστιατόριο, ένα καφέ, ένα μπαρ;

Στην περίπτωση που η γοητεία αυτού του θεάματος κάνει τα βλέμματα να υποκύπτουν, υπάρχει το κατάλληλο μέρος. Πέφτει λίγο μακριά, αλλά υπάρχει και είναι αφιερωμένο στους γυναικείους μηρούς.

Είναι το καφέ «World of Thighs Photography Cafe». Άνοιξε στις 6 Οκτωβρίου, στη συνοικία Ebisu στο Τόκιο και θα δέχεται επισκέπτες μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Το νέο στέκι είναι «βαμμένο με τον κόσμο των μηρών». Σχεδιάστηκε ως προέκταση των εκθέσεων του Ιάπωνα φωτογράφου «Yuria», του οποίου τον φακό, εδώ και χρόνια, ελκύουν  οι γυναικείοι μηροί.

Το καφέ, εσωτερικά, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες από το πορτφόλιο του «Yuria», καθώς και με πρωτοδημοσιευόμενες φωτογραφίες του από φωτογράφιση που έκανε προσφάτως στη νήσο Γκουάμ του Ειρηνικού.

Επιπλέον, αν κρίνει κανείς από φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι οργανωτές, κάποια πιάτα θα σερβίρονται με διακόσμηση σε σχήμα γυναικείων μηρών (δεν είναι σαφές το αν θα είναι βρώσιμη η διακόσμηση των πιάτων).

Όσοι, λοιπόν, είναι λάτρεις αυτού του θεάματος κι επιθυμούν να το απολαμβάνουν χωρίς να κινδυνεύουν να κακοχαρακτηριστούν, πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και, κυρίως, να βιαστούν.

Μάλιστα, οι διοργανωτές έχουν δημοσιεύσει και φωτογραφίες με γεύματα στα οποία υπάρχουν γαρνιτούρες σε σχήμα μηρών, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα είναι βρώσιμες.

(protothema.gr)