Έρχεται το Pirelli Calendar 2017

Στα σκαριά βρίσκεται το νέο ημερολόγιο της Pirelli, με τον Peter Lindbergh να είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχει ανατεθεί η δημιουργία της έκδοσης για το 2017.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο διάσημος Γερμανός φωτογράφος θα επιμεληθεί τις σελίδες του κορυφαίου calendar στον κόσμο, μετά τις εκδόσεις του 1996 και του 2002. Παρότι δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία μέχρι στιγμής σχετικά με το concept και τα μοντέλα που θα ποζάρουν στον φακό του Lindbergh, αναμένουμε κάτι πολύ hot.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, στόχος του είναι να απελευθερώσει τη γυναίκα και όλο τον κόσμο από την εμμονή της νεότητας και της τελειότητας. Το φωτογραφικό του μάτι προτιμά πρόσωπα σχεδόν, χωρίς καθόλου make-up, γυμνό, με τρόπο που αναδεικνύει την αυθεντικότητα και φυσική ομορφιά των γυναικών που φωτογραφίζει.

Το έργο του Lindbergh φημίζεται για τα απλά και αποκαλυπτικά πορτρέτα του, στον φακό του έχουν ποζάρει μοντέλα όπως οι Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz, Carré Otis, Nastassja Kinski, Kiera Chaplin, Brittany Murphy και Mena Suvari.

(Λουκάς Παπαλάμπρος-zougla.gr)