«Αλλο επιχειρηματίας και άλλο δήμαρχος»!

Σύμφωνοι! Οι μέρες είναι περίεργες! Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι προσφέρονται για «πατάτες»!

Παράδειγμα κραυγαλέο η στάση του Θεόφιλου Μιχαλάτου απέναντι σε δύο δημοσιεύματα. Και τα δύο από ιστοσελίδα που δεν θα έλεγες ότι του πάει …κόντρα.

Το ένα αφορούσε την τυχαία συνεύρεση σε γνωστό μπαρ του Αργοστολίου του Θεόφιλου Μιχαλάτου με τους Διονύση και Χαράλαμπο Λυκούδη» με την παρέα τους.

«Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα και οι τέσσερις άνδρες συνομιλούσαν χαμηλοφώνως επί περίπου δύο ώρες», ανάφερε το δημοσίευμα.

Το δεύτερο αφορούσε για τη συνάντηση Μιχαλάτου- Παύλου Παπαδάτου στο χορό των αστυνομικών, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ «οι Παπαδάτος, Μιχαλάτος, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνούν στην πλειονότητα των θεμάτων που τέθηκαν και έδειξαν έτοιμοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσουν τις νέες βάσεις για την ανάπτυξη του νησιού».

Ο Θεόφιλος λοιπόν δεν βγήκε στα ίσια να διαψεύσει τα δύο δημοσιεύματα, όπως έπραξε ο Π. Παπαδάτος για ότι αφορούσε τον ίδιο αποκαλύπτοντας μάλιστα πως …του έδωσε τη συμβουλή: «Εσύ Θεόφιλε δεν βγαίνεις στο τηλέφωνο ούτε τώρα που δεν είσαι δήμαρχος, φαντάσου και να γίνεις. Άλλο επιχειρηματίας και άλλο δήμαρχος φίλε μου»!

Επέλεξε να διαψεύσει τα δύο παραπάνω δημοσιεύματα όχι ο ίδιος, αλλά με ενυπόγραφο κείμενο ιστοσελίδας συμφερόντων του!

Το ερώτημα τεράστιο: Γιατί ο Μιχαλάτος επέλεξε αυτή την πρακτική που εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί;

Κι ακόμη: Ο διάλογος με τον Παύλο Παπαδάτο όπως τον μετέφερε ο ίδιος, για να μην διαψεύδεται (έστω και δια της πλαγίας οδού) είναι …αληθής; Οπότε και για να μην υπάρχει αντίλογος συμφωνεί με τον Π. Παπαδάτο ότι …«Άλλο επιχειρηματίας και άλλο δήμαρχος»!