Ανήθικη πρόταση σε παίκτρια του «Power of Love»: «Σαββατοκύριακο σε βίλα για 20.000 δολάρια. Σε ενδιαφέρει;»

Η Άννα Λορένη δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το μήνυμα της το έστειλε κάποιος που παρουσιάζεται ως booker

Το ξεκίνημα το είχε κάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα με ανήθικη πρόταση στο Instagram. Τώρα, ήρθε η σειρά της πρώην παίκτριας του reality, «Power of Love», Άννας Λορένη.

Η Άννα Λορένη δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το μήνυμα της το έστειλε κάποιος που παρουσιάζεται ως booker.

«Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου; Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;»

Η ίδια σχολίασε ότι της συνέβη, γράφοντας:

«Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».
loreni

Δείτε βίντεο: Ανήθικη πρόταση σε παίκτρια του «Power of Love»: «ΣΚ σε βίλα για 20.000 δολάρια. Σε ενδιαφέρει;»

Ανήθικη πρόταση σε παίκτρια του «Power of Love»: «ΣΚ σε βίλα για 20.000 δολάρια. Σε ενδιαφέρει;»
(protothema.gr)