Αποκαλύψεις από την Ιρίνα Ιβάνοβα

Η 30χρονη καλλονή από τη Ρωσία αποκαλύπτει τα στερημένα παιδικά της χρόνια και το πώς βρέθηκε στην αγκαλιά του Χιου Χέφνερ

Αποκαλύψεις στην… κάμερα, αλλά και για τις… προσωπικές της στιγμές δίπλα στον μεγάλο Χιου Χέφνερ, τον εμπνευστή και ιδρυτή της αυτοκρατορίας του Playboy έκανε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα «κουνελάκια» του μεγάλου αμερικανικού οίκου. Η Ιρίνα Ιβάνοβα, τα στήθη της οποίας αποτελούν μία από τις μεγάλες τουριστικές ατραξιόν της Βαρκελώνης, αποκάλυψε το που μεγάλωσε, πώς βρέθηκε στην «αγκαλιά» του Χέφνερ και το ποιο σημαντικό, τα μυστικά από τα περιβόητα πάρτι «οργίων» που διοργάνωσε ο «ιερέας του σεξ και του πάθους».

Η Ιρίνα βρέθηκε στις ΗΠΑ σε ηλικία 15 ετών. Γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στη σημερινή Ουκρανία. Η 30χρονη -σήμερα- καλλονή, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως παιδί, καθώς… «δεν είχαμε ζεστό νερό, ηλεκτρικό και χρήματα. Η μητέρα μου είχε σταθερή δουλειά, αλλά έμενε απλήρωτη για πολλούς μήνες. Τρώγαμε πολύ ψωμί, καθώς ήταν το φθηνότερο τρόφιμο που μπορούσαμε να βρούμε».

Η αποκάλυψη των στερημένων παιδικών της χρόνων ήταν το πρώτο σοκ από τις δηλώσεις του σημερινού διάσημου sex symbol, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, ανάλογες στιγμές έχουν βιώσει πολλοί Έλληνες με την κρίση και την πτώχευση της χώρας τα τελευταία χρόνια, με την ειδοποιό διαφορά στην περίπτωσή μας, να εντοπίζεται στη στήριξη της οικογένειας, η οποία απέτρεψε ανάλογες τραγωδίες και όχι σε όλες τις περιπτώσεις βεβαίως.

«Όταν βρέθηκα μπροστά στο νέο μου περιβάλλον δεν εντυπωσιάστηκα απλά, αλλά… χάζεψα. Ήμουν ένα παιδί από τροτοκοσμική χώρα και δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν όλα αυτά κάπου αλλού», τόνισε η Ιρίνα, η οποία όχι μόνο προόδευσε και έγινε διάσημη, αλλά ταυτόχρονα σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και δημιούργησε επιχείρηση αξιοποίησης της εικόνας της με βάσεις στις ΗΠΑ και τη Βαρκελώνη.

Όταν ρωτήθηκε για τα υπερπάρτι του Χιου Χέφνερ, η πληθωρική Ιβάνοβα προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη… «Τα πάρτι αυτά δεν ήταν μόνο σεξ και γυμνά κορίτσια που έτρεχαν δεξιά-αριστερά, όπως πιστεύει ο πολύς κόσμος. Ήταν πολύ όμορφα, πολυ διασκεδαστικά και είχαν πολύ πλάκα και κέφι. Ήταν πραγματικά συναρπαστικά».

(protothema.gr)