Αυτή είναι η γυναίκα που παράτησε το μοναστήρι για να γίνει… πορνοστάρ. Διαπρέπει στο χώρο των ερωτικών ταινιών (photos)

Για οκτώ χρόνια η Κολομβιανή Γιούντι Πινέντα ζούσε σε μοναστήρι και ετοιμαζόταν να γίνει καλόγρια.

Ωστόσο, κάτι… άλλαξε μέσα στης και σήμερα, στα 28 της χρόνια, διαπρέπει στον χώρο των ερωτικών ταινιών

Η νεαρή Κολομβιανή, αποκάλεσε τη νέα της καριέρα στην πορνογραφία «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική», τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «τίποτα κακό σε αυτό».

«Όταν ήμουν 10 χρονών ήρθαν στο σχολείο μας στην Ουράντα κάποιες καλόγριες και μας μίλησαν. Αμέσως τις ακολούθησα και κλείστηκα στο μοναστήρι. Έμεινα εκεί 8 χρόνια, σαν εκπαιδευόμενη μοναχή», εξομολογήθηκε στα ΜΜΕ της πατρίδας της.

Στη συνέχεια ωστόσο όλα άλλαξαν, αφού ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο θεολογίας και αποφάσισε ότι η ζωή στο μοναστήρι δεν της ταιριάζει.

https://www.instagram.com/p/Bmtn5uqhChp/?utm_source=ig_embed

Στα 19 της, ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Μεντεγίν, έπιασε δουλειά σε γνωστή εταιρεία και γνώρισε έναν άνδρα ο οποίος της πρότεινε να γίνει webacm girl (να γδύνεται μπροστά στην κάμερα έναντι αμοιβής).

Μετά από ένα επιτυχημένο κάστινγκ, προχώρησε τις… επαγγελματικές της δραστηριότητες ένα βήμα παραπέρα, αφού άρχισε και τα ερωτικά βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Bnohcmsh1dl/?utm_source=ig_embed

«Στην αρχή αισθανόμουν ενοχικά, ωστόσο τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με την καριέρα μου. Επίσης, πηγαίνω στην εκκλησία. Δεν χάνω τις προσευχές τις Παρασκευές και τα Σάββατα και πηγαίνω στη λειτουργία της Κυριακής», δήλωσε η ίδια

«Πλέον μπορώ να απολαμβάνω το σεξ και το πορνό αλλά και τη θρησκεία, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό», κατέληξε.

(iefimerida.gr)