Αυτό είναι το μοιραίο πιστόλι

Οργή και θρήνος για το αιματοβαμμένο γλέντι

Ένα παλιό πιστόλι των 7,65 χιλιοστών ήταν το φονικό όπλο που σκότωσε την 56χρονη το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια γλεντιού βάφτισης στην περιοχή Άφρα της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 56χρονη κατά τη διάρκεια του γλεντιού έριχνε μπαλωθιές στον αέρα με το συγκεκριμένο όπλο το όποιο όμως έπαθε εμπλοκή. Τότε ο 60χρονος κάτοχος του πιστολιού το πήρε από τα χέρια της 56χρονης όμως άγνωστο πως το όπλο εκπυρσοκρότησε με τη σφαίρα να πετυχαίνει την 56χρονη στην κοιλιακή χωρά.

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού όμως δυστυχώς εκεί άφησε την τελευταία της πνοή. Η αστυνομία του νησιού έχει πραγματοποιήσει τρεις συλλήψεις, πρόκειται για τον 60χρονου κατόχου του πιστολιού που σύμφωνα με τη δικογραφία κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα που πυροβολούσαν με το ίδιο όπλο στον αέρα.

Από την εξέλιξη των ερευνών στο σπιτι του 60χρονου ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με μία γεμιστήρα, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7.65 mm με μία γεμιστήρα, ένα πιστόλι, διαμετρήματος 7,65 mm μη λειτουργικό και 159 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι συλληφθέντες με τις κατά περίπτωση κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες που τους βαρύνουν , θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

11