Γερμανία = δολοφόνος + νεκροθάφτης λαών της Ευρώπης

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Σίγουρα τη διαπίστωση αυτή την έχετε κάμει από μόνοι σας προ πολλού και δεν έχετε ανάγκη να περιμένετε τη δική μου υπενθύμιση!

Επειδή, όμως, η σημερινή πραγματικότητα -στατιστικά, δείχνει πως κάθε λαός δεν αφίσταται από την ιστορία του, παίζει στο δικό του ξεχωριστό «πεντάγραμμο», το ίδιο άσμα -εμβατήριον πολεμικόν ή ειρηνικόν-, απλώς παρουσιάζει σε κάποιες περιόδους μικρή ή μεγάλη ανάπαυλα.

Στο τρισχιλιετές και πλέον ιστορικό της Χώρας μας, διεπιστώθη ποτέ μελετημένη, μεθοδευμένη ομαδική εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων -μέγεθος παλαιάς εποχής-, με τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν οι Γερμανοί τους Εβραίους και τους Ρομά; Μπορούν να φανταστούν οι σημερινοί νέοι μας πως εκατομμύρια άνθρωποι εκτελέστηκαν, πως κάηκαν σε φούρνους, αφού προηγουμένως λιμοκτόνησαν και βασανίστηκαν, πως τάφηκαν κατά χιλιάδες ομαδικώς; Από την Αρία Φυλή; Εγκλήματα ασύλληπτης φαντασίας φριχτά! «Ευτυχώς» που με την κατάρρευση του Γ’ Ράϊχ, θέλετε από λίγους επιζήσαντες των στρατόπεδων εξόντωσης, θέλετε από φωτογραφίες και αναρρίθμητα φιλμ που τράβηξαν οι Σύμμαχοι, παρουσιάζουν όλα αυτά τα περιστατικά. θα υπάρχουν αιωνίως τα ντοκουμέντα της ποιότητας αυτού του λαού που κυβερνά σήμερα την Ευρώπη! Προστίθενται και οι ταινίες του κινηματογράφου με ιστορικά του άθλου αυτού του περίφημου λαού!

Παραμένει το σύνθημα «Η Γερμανία υπεράνω όλων» ως έμβλημα αυτής της φυλής! Είναι η ψυχή κάθε Γερμανού. Φυσικά δεν αποκλείονται εξαιρέσεις. Αλλωστε έγιναν πολλές απόπειρες δολοφονίες του Χίτλερ σε εποχή των μεγάλων κατακτήσεων και μην αυταπατώμεθα. Αν υπάρχει τώρα Δημοκρατία στη Γερμανία, δεν σημαίνει πως αποκλείεται στο μέλλον κάποιος κίνδυνος. Είναι να μην ευρεθεί ένας Fϋhrer, να κεντρίσει το ένστικτο και να εκραγεί το ηφαίστειο!

Η Ευρώπη κατεστράφη από τους Γερμανούς στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο δια των όπλων. Σήμερα -απεύχομαι-, θα καταστραφεί δια του του χρήματος με την οικονομία. Υποφέρει ο Νότος της Ευρώπης, με πρώτους τους Ελληνες και η «ισότιμη» φίλη χώρα η Γερμανία αδιαφορεί. Δεν κοιτάζει τη ζωή τους, την αθλιότητά τους. Γι’ αυτό και η Ε.Ε. έχει χάσει τη συνοχή της. Και δεν είναι τυχαίο η έξοδος της Μ. Βρετανίας απ’ αυτήν. Η Ελλάδα προπερσι σώθηκε από έξοδο, σχεδόν τυχαία, αφού ο Σόϊμπλε επεδίωκε την έξοδό της για λίγα χρόνια υπό όρους. Το πρόσφατο ναυάγιο του Μ. Ρέντσι, δεν συγκινεί τον Σόϊμπλε! Πέφτει στην Ευρώπη βαρυχειμωνιά, πυκνό χαλάζι και αυτός ο άνθρωπος ρωτάει, αν ψιχαλίζει!

Αλλά δεν είναι κωμικοτραγικό το μεταπολεμικό κατάντημα της Ευρώπης; Εεε; Για σκεφθείτε: Η Αμερική «κολλητή» με τη Γερμανία».

Η Αμερική + Γερμανία: εναντίον της Ρωσίας! Αυτής της Χώρας που έχυσε το περισσότερο αίμα στο Β’ Παγκόμσιο Πόλεμο και που πρωτοστάτησε στην Νίκη των Συμμάχων. Αν οι Γερμανοί κατελάμβαναν τη Μόσχα, θα τέλειωνε ο πόλεμος με θρίαμβο του Αδόλφου!

Και ερωτώ; Γι’ αυτό το αποτέλεσμα χάθηκαν τόσα κορμιά; Για ποιο σκοπό, για ποιο λόγο θυσιάστηκαν;

Η σημερινή εικόνα της Ευρώπης -τύποις και ουσία-, δεν ευνοεί καθόλου την Πατρίδα μας. Οσα μέτρα και αν πάρουμε -στα όσα επωδυνα προηγούνται-, όσες θυσίες στο παρόν και στο μέλλον κάμουμε -που μας επιβάλλουν-, δεν θα πετύχουμε να βγούμε στο ίσιωμα και μετά να πάρουμε τον ανήφορο. της …ανάπτυξης! Και βλέπουμε «συμπτωματικά» το κουαρτέτο, κάθε τόσο νέα μέτρα, νέες θυσίες. Και εκ μέρους των δανειστών, πλήρης ακαμψία! «’Η παίρνετε τα προτεινόμενα μέτρα που ψηφίσατε στο ακέραιον ή ορίστε, η έξοδος …και ζήσετε όπως νομίζετε»!

Γι’ αυτό η σωτηρία μας -παρά τις πρωτοφανείς θυσίες μας -, δεν βλέπω να σιγουρεύεται. Και απορώ πως υπάρχουν πολιτικοί και οικονομολόγοι δικοί μας και ξένοι που βλέπουν, έστω, μεσοπρόθεσμη ανάκαμψη! Γιατί τα χρόνια αυτής της ευτυχίας, μέχρι στιγμής μετατίθενται ανά διετίαν, ενώ τώρα βαδίζουν από πενταετίαν μέχρι και πολλές δεκαετίες… Πάμε από το 2021 εις το 2060!

Ας μην σβήσει η ελπίδα μας, ότι δηλαδή δεν θα μας πάρουν και ό,τι μας απέμεινε!

Οι σεισμικές δονήσεις που προξενεί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ο νέος Αμερικανός Πλανητάρχης Τραμπ, δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχουν στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην εξόχως σεισμόπληκτη Χώρα μας.