Δεν πρέπει να τους περάσει…

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Ελληνες, ποιός γνωρίζει από ποιό δικαστήριο θα περάσουν ο πρωθυπουργός μας Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς, με την κατηγορία του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας και των πλημμελημάτων της απύθμενης ψευδολογίας υποσχέσεων ανεκπλήρωτων προς τον ελληνικό λαό; Θα είναι επίγειο ή ουράνιο;

Ποιός πρωθυπουργός χλευάστηκε στο παρελθόν σε κάθε παρουσία του;

Ποιός πρωθυπουργός συνοδευόταν από ισχυρότατη αστυνομική δύναμη;

Και όμως ο προοδευτικός γιαλαντζί αριστερός παραμένει αδιάφορος στο θρόνο του! Φαίνεται περίεργο. Δεν είναι φυσικά θαρραλέος. Υποστηρίζεται και ενεργεί πάντοτε σύμφωνα με τις εντολές που παίρνει απο τις υπερδυνάμεις των Η.Π.Α. και της Διοικητού της Ε.Ε., της Γερμανίας.

Οι δύο αυτοί πολιτικοί μας -ελληνόφωνες-, χάρισαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας σε Σλάβους. Aποδέχθη-σαν και παραχώρησαν τέτοια προνόμια στους Σκοπιανούς που στην ουσία τους αναβάθμισαν σε έθνος! Με μιά υπογραφή μας στις Πρέσπες. Και το …γιορτάσαμε, ως μέγιστη επιτυχία. Αθλιότης αθλιοτήτων.

Σε λίγο θα κυκλοφορούν κατά συρροή στη Θεσσαλονίκη. Θα δραστηριοποιηθούν σε κάθε φάση του κοινωνικού τομέα, θα μας συνθλίψουν ως …αναγνωρισμένοι Μακεδόνες και κάποια στιγμή -και δικαίως-, θα αξιώσουν την ένωση των δύο Μακεδονιών εις …σάρκαν μίαν.

Θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη των …συμμάχων μας και ποιός Ελληνας θα έχει τη δύναμη να αντιδράσει;

Τον είδαμε τον Αλέξη πως αρχικώς αντέδρασε και στη μεγίστη, απίστευτη τραγωδία στο Μάτι και στα άλλα πληγέντα χωριά από την πυρκαγιά.

Συνελθών μετά από λίγες μέρες έδειξε πως δεν θα ανεχθεί αμέλειες υπευθύνων. Ξήλωσε όσους -ενδεχομένως-, δεν έδειξαν εγκαίρως τις πρέπουσες ενέργειες για να περισωθούν οι περισσότεροι που υπέστησαν τον φριχτότερο θάνατο. Υπεσχέθη παροχές στους συγγενείς θυμάτων και τους άλλους πληγέντες.

Αυτός ο άνθρωπός μας, ο πρωθυπουργός μας, δεν περνάει εβδομάδα που να μη μας ενθουσιάσει με κάποια σημαντική επιτυχία του! Με τις πολύωρες μάχες που δίνει στις διαπραγματεύσεις πάνω στα μνημόνια!

Και όλα τα μεμέτια του, αυτές οι αλλόκοτες κότες, όχι ορνιθοτροφείων αλλά καθισμάτων, επικροτούν. Κο κο κο κο, χωρίς όμως αβγά. Είναι …κοκόρια!

Τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια, είναι όλοι τους χαρές γεμάτοι.

Δεν θέλουν να παραδεχτούν τι μας περιμένει. Μια χώρα χρεωκοπημένη, χωρίς περιουσία, χωρίς εθνική κυριαρχία, αλλά γεμάτη από λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους, τι μέλλον μπορεί να έχει; Και σάμπως είναι μόνο αυτά τα προβλήματά μας!

Ο Ελλην πρωθυπουργός, επέλεξε στις 21/8 που η χώρα μας απέκτησε καθαρή έξοδο από τα 8ετή μνημόνια, να μεταβεί στην Ιθάκη. Εκεί αποθεώθηκε. Οι γυναίκες με τους ατέλειωτους ασπασμούς του έπρηξαν τα …μάγουλα! Διάγγελμα εξεφώνησε από το Κάστρο! Την υποδοχή υποστήριξαν κωδωνοκρουσίαι με ήχους -κατά λάθος-, άλλων τελετών! Η Οδύσσεια τ’ Αλέξη τελείωσε. Ημών αρχίζει.

Πότε θα τελειώσει των λοιπών ημεδαπών;

Τιμώντας τους προγόνους μας, διαγράψαμε από την ιστορία μας, τις πλέον ένδοξες σελίδες… Κυριαρχεί γενική ανωμαλία!

Η Παιδεία διαστρεβλώνεται με προοδευτικά εφόδια και εξειδικευμένες γνώσεις στη σεξουαλική αγωγή. Της ανωμαλίας, του εκφυλισμού, της εξαθλίωσης της ανθρώπινης υπόστασης.

Τι αναφορά να κάμουμε για την Υγεία; Κάθε φτωχός είναι καταδικασμένος… Κατά τα άλλα, «καλά».

Αναμένουμε όλοι εναγωνίως την εξαίρετη παρουσία του πρωθυπουργού μας στην Εκθεση της Θεσσαλονίκης για να εξαγγείλει ένα πρόγραμμα ψεύτικων υποσχέσεων. Πόσες εκατοντάδες αστυνομικών θα τον συνοδεύσουν;

Εκείνη η μούμια των Σκοπίων, η Δημαρχίνα της Θεσσαλονίκης θα δώσει «παρών»;

Νομίζω πως οι Μακεδόνες θα αντιδράσουν δυναμικά, θα εκδηλώσουν τον θυμό τους αφού οι Συριζαίοι τους πούλησαν σε Σλάβους.