Διάκριση του Ideales Resort για τις Βέλτιστες Πρακτικές του

Το Ideales Resort, μέλος του ελληνικού Oμίλου Ideales, βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2016 με την αργυρή διάκριση στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, Ευαισθητοποίηση του κοινού και Παρακολούθηση περιβαλλοντικών δεικτών».
Αυτή η σημαντική βράβευση, προστίθεται στις επανειλημμένες διακρίσεις για τις Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, σε αυτήν του Green Key Eco-label, αλλά και με τη συμμετοχή του στο Ecotourism-Greece.com. Επιπλέον, επιβραβεύεται για ακόμα μια φορά η προσφορά του Oμίλου Ideales στον Άνθρωπο, στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία και αποδεικνύεται η δέσμευση του στη βιώσιμη ανάπτυξη για ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!
Τα Tourism Awards διοργανώνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Oικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Visitgreece.gr και αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality and Leisure. Η φετινή τελετή βράβευσης έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στις 6 Απριλίου.
Tο Ideales Resort στην Κεφαλονιά αποτελείται από αυτόνομες πολυτελείς βίλλες με ιδιωτικές Piscines Ideales | the eco pool® και παρέχουν στους Επισκέπτες τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.
Ideales Resort
Τραπεζάκι, Κεφαλονιά
210 61 48 410, 6972 80 41 88
Experience www.IdealesResort.gr