Είναι μειωμένο το Εθνικό μας φρόνημα

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Δεν εκπλήσσομαι από το γεγονός πως Γερμαναράς Αξιωματούχος, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού, υπουργών, κ.λπ. έβρισε δημοσιογράφο, προ ημερών,  για τελείως ασήμαντο περιστατικό με τη φράση «Μη με αγγίζεις βρωμοέλληνα».

Γιατί; Αφού βρισκόμαστε σε κατοχή του Σόϊμπλε, του Δ’ Ράϊχ, έχει κάθε δικαίωμα να ξεφτυλίζει τους ηττημένους, να αφαιρεί ζωές, να χρησιμοποιεί τη γη μας, να κατέχει όλες τις επιχειρήσεις, να παρέχει περιοδικά σισσίτια, να χαίρεται για τις αυτοκτονίες, να ηδονίζεται με τις εικόνες διαλογής «τροφών» από τους κάδους απορριμμάτων όταν υπάρχει και μεγάλος συνωστισμός και γενικώς να κάνει χρήση παντός λόγου και μέσου που του παρέχει η αγωγή ενός προηγμένου της Αρειας φυλής ανθρωπαρίου!
Χαίρομαι που υπήρξε άμεσα αντίδραση εκ μέρους των δικών μας, και διασκεδάστηκε -σχετικώς-, το περιστατικό.
Εγώ όμως θα επιθυμουσα ο θιγείς δημοσιογράφος να χαστουκίσει και τις δυό παρειές του «προσώπου» αυτού του ελεεινού μασκαρά και ενδεχομένως αδήλωτου κιναίδου, να τον πιάσει από τη γραββάτα, να τη σφίξει τόσο δυνατά, ώστε να προκαλέσει τον εξ ασφυξίας θάνατόν του. Αυτό το γεγονός, θα ήταν ισάξιο με την υποστολή της Γερμανικής σημαίας στην Ακρόπολη από τον Μανώλη Γλέζο, επί κατοχής μας από το Γ’ Ράϊχ!
Και όλος ο κόσμος θα αντιλαμβανόταν αναμφίβολα ότι ο Ελληνας παραμένει Ελληνας, αντάξιος της μοναδικής ιστορίας των προγόνων του!