Εγκρίθηκαν o απολογισμός και o ισολογισμός του 2017 στο Επιμελητήριο

Στ. Σπαθής

Συνεδρίασε προχθές το απόγευμα σε επαναληπτική συνεδρίαση το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, το οποίο είχε τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρεις ενημερώσεις προς το Σώμα.

Κατά την συνεδρίαση εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός του έτους 2017 με τις ψήφους της διοικούσας παράταξης, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις του Σπύρου Γασπαρινάτου και του Παναγή Τζανάτου.

Στη συνέχεια εγκρίθηκαν από το Σώμα (παρόν ο κ. Τζανάτος) οι ορισμοί εκπροσώπων του Επιμελητηρίου μας στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος. Στο πρώτο ορίστηκαν ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Καβαλλιεράτος και ως αναπληρωματικό ο Σωτήρης Βλάχος. Στο δεύτερο εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Καμπανός με αναπληρωματικά μέλη τον Σπύρο Γασπαρινάτο από την αντιπολίτευση και τους Παναγή Σιμωτά και Διονύση Μπάλδο.

Αναφορικά με τις ενημερώσεις, ο πρόεδρος Σταύρος Σπαθής, ενημέρωσε το Σώμα εν τάχει για τα τεκταινόμενα στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Ο Γιώργος Λασκαράτος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου σχετικά με το σκεπτικό της δρομολόγησης πλοίου από Μεσολόγγι για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Τέλος, ο Χρήστος Καμπανός ενημέρωσε το Σώμα για τη συνάντηση που είχε με τον Σέρβο Πρέσβη στην Ελλάδα στο Επιμελητήριο την περασμένη εβδομάδα.

(Από το Γραφείο Τύπου

του Επιμελητηρίου)