Επιτυχίες ΚΟΑ σε Μαραθώνα-Τρίπολη-Πάτρα κατά την περίοδο του Πάσχα

Παρά πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του ΚOΑ στις διοργανώσεις που διεξήχθησαν κατά την περίοδο του Πάσχα.
Συγκεκριμένα η Φιορένια Τουλάτου συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ14 στον Μαραθώνα επανερχόμενη σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, μετά από 3 χρόνια από τον τραυματισμό που υπέστη στην ίδια διοργάνωση, παίζοντας ποιοτικό τένις κατάφερε να κερδίσει και τα 3 παιχνίδια στην προκριματική φάση και να μπει στο κυρίως ταμπλό (64 καλύτερες αθλήτριες) χάνοντας από μια δυνατή και πιο έμπειρη αγωνιστικά αντίπαλο.
Επίσης οι αθλητές του ομίλου Ευθυμης Καμπανός και Λευτέρης Καμπανος συμμετείχαν στο 2ο ενωσιακο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Τρίπολη. O Ευθύμης αγωνιζόμενος στην μεγαλύτερη κατηγορία Α16 απ’ αυτήν που αγωνίζεται (Α14) κατάφερε να φθάσει μια ανάσα απο τον τελικό χάνοντας στον ημιτελικό.
O Λευτέρης είχε ακόμη μια θετική παρουσία αγωνιζόμενος σε 2ο ενωσιακο μετά απ’ αυτο της Πάτρας στην πρώτη του χρονιά στη κατηγορία Α12 φθάνοντας μέχρι τους 16 της διοργάνωσης.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές μας για τις επιδόσεις τους και να τους ευχηθεί και άλλες επιτυχίες στο μέλλον, τους γονείς των παιδιών για την στήριξη, τους προπονητές του ομίλου καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Kefalonia Lines.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ελένη Ανδρεόλα
O Γραμματέας
Νίκος Τσιμαρας