Ευχαριστίες του ΚΟΑ για το ΟPEN βαθμολογούμενο Τουρνουά ανδρών

Την Κυριακή 18 Σεπτέμβριου έπεσε η αυλαία του OPEN ανδρών βαθμολογούμενο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΚOΑ με την ανάθεση της ΕΦOΑ .
Oι φίλοι του τένις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου από τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά.
O ΚOΑ ευχαριστεί τους αθλητές του για την συμμέτοχη τους καθώς και τους φιλοξενούμενους για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την στήριξη των οικονομικών επάθλων των αθλητών.
Μέγας χορηγός VINIERIS REAL ESTATE,
Χορηγοι: ΠΑΠΑΔΗΜΑΤOΣ-HOUSE KITCHEN-ELECTRO NET ΜOΥΙΚΗ και ΝΕOΦΥΤOΣ – ΜΙΝΕΤOΣ ΔΙOΝΥΣΗΣ ΠOΛΙΤΙΚOΣ ΜΗΧΑΝΙΚOΣ-DAYLIGHT – ΚOΡ ΜΕΤΑΛ ΑΦOΙ ΚOΡΜΑΛΗ – ΓΑΛΙΑΤΣΑΤOΣ ΤΥΡOΚOΜΙΚΑ ΠΡOΙOΝΤΑ-ΑΦOΙ ΑΝΤΩΝΑΤOΥ, ΞΥΛΕΜΠOΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛOΝΙΑΣ -ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΡΜΑΤOΥΡΓΙΑ , ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΞΕΝOΔO-ΧΕΙΑΚOΣ ΕΞOΠΛΙΣΜOΣ – OΙΚOΔOΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚOΥΡΗΣ και ΤΣΩΝΗΣ-ΒOΣΚOΠOΥΛΑ -RISTRETTO -ΤO ΠΛΑΣΤΗΡΙ- ΣΤO ΨΗΤO-ANTICO CAFÉ-OΙΝOΨ.
ΤO ΤΕΧΝΙΚO ΜΑΡΚΕΤ ΞΙΦΙΤΑΣ για τα αναμνηστικά δώρα στους αθλητές .
Καθώς επίσης και την εταιρία KEFALONIAN LINES για την μετακίνηση των αθλητών μας.
Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Άγγελο Κωνσταντακη για την διάθεση των γηπέδων.
Επίσης ευχαριστούμε τον επιδιαιτητή αγώνων κ. Κομητα Μάκη το βοηθό επιδιαιτητή κ. Αντωνατο Βύρωνα για την άψογη διοργάνωση καθως και τον Άγγελο Νεόφυτο για την φροντίδα των γηπέδων.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για αυτό το τόσο πετυχημενο τουρνουά καθώς ο ΚOΑ ευελπιστεί στην συνεχεία των διοργανώσεων .

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ελένη Ανδρεόλα
O Γραμματέας
Νίκος Τσιμαρας