Εχασε 3-0 από τον Τσικλητήρα στην Πύλο ο Παλληξουριακός

Νέα ήττα αυτή τη φορά στην Πύλο από τον τοπικό Τσικλητήρα με 3-0 υπέστη ο Παλληξουριακός για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (5ος Ομιλος-9η Αγωνιστική).

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθη και στο ματς αυτό και υπέκυψε προ ανωτέρου αντιπάλου.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χατζηστάμου (22’), Πήλιος (51’) και Οντσβόνγκ (83’).

Παλληξουριακός: Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός, μαυροειδής (84’ Βαλεντής Αγγ.), Ζάβαλης, Λουλούδας, Καραϊ, Κόμητας, Βαλεντής Στ. (79’ Αντωνάτος), Πολλάτος (46’ Χασάι), Πολλάκης, Ζαφειράτος (65’ Μπράτι).

Τσικλητήρας Πύλου: Κόκκαλης, Αμπραχαμιάν, Γεωργιάδης, Ακασού (87’ Γκάι), Σεντεμέντες, Τσάτσος (78’ Μπίζος), Γεωργιόπουλος, Ρήγας, Πήλιος (83’ Μεμά), Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (78’ Οντσβόνγκ).

Την επόμενη Αγωνιστική (10η) ο Παλληξουριακός θα αντιμετωπίσει στο Ληξούρι τον Παναρκαδικό.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Ομίλου ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε μεγάλη νίκη επί του συνώνυμου του από την Αμαλιάδα με σκορ 2-0 και πέρασε επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Ο Πανηλειακός νίκησε στον Πύργο την Αχαϊκή 1-0 και ανεβαίνει βαθμολογικά.

Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός (προσεχής αντίπαλος του Παλληξουριακού), ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζακύνθου με νίκη 1-0, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ο Π.Α.Ο. Βάρδας επικράτησε στην έδρα του με σκορ 1-0 του ουραγού Λεωνιδίου, ενώ ο Διαγόρας Βραχνέϊκων ηττήθηκε στην έδρα του από την Καλαμάτα 2-0.