Η αφιέρωση του δημάρχου Ιθάκης Διονύση Στανίτσα στη Γιάννα Κουλουμπή

Ξαφνική επίσκεψη -αστραπή στη Ιθάκη έκαναν μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης την Κυριακή που μας πέρασε, λόγω της εορτής του Αγίου Ραφαήλ. Η Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννα Κουλουμπή, με την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κική Κακουράτου και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αργοστολίου Σπύρο Μελισσαράτο, επισκέφθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής το γειτονικό νησί, συναντώντας της Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟ.Δ.Ε. Σμαράγδα Σαρδελή,τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιθάκης Τάσο Γριμποβιώτη και την Γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιθάκης, Ιωάννα Καχρίλα, 

Όλοι μαζί βρέθηκαν στη συνέχεια στο όμορφο Περαχώρι όπου γιόρταζε ο ναός του Αγίου Ραφαήλ, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν μία σύντομη βόλτα στο Βαθύ για να μιλήσουν με μέλη της ΝΔ. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να φύγουν χωρίς να επισκεφθούν τον Δήμαρχο της Ιθάκης, κ. Διονύση Στανίτσα, ο οποίος, αν και Κυριακή, τους υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Όπως μάθαμε, η συζήτηση είχε περιεχόμενο καθαρά πολιτικό, χωρίς όμως να διαρρέει από καμιά πλευρά τι ακριβώς συζητήθηκε. Ξεχώρισε πάντως η αφιέρωση που έκανε ο Δήμαρχος στην νεοεκλεγείσα Πρόεδρο, “Στη φίλη μου Γιάννα με αγάπη”, χαρίζοντάς της το αφιερωματικό Λεύκωμα του Δήμου Ιθάκης για τα 21 χρόνια του θεατρικού και μουσικού φεστιβάλ της Ιθάκης. Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, από τότε που ο Διονύσης Στανίτσας ήταν ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ και η Γιάννα έκανε τα πρώτα της βήματα στην ΟΝΝΕΔ. 

(e-kefalonia.gr)