Η Εμιλι Ρατακόφσκι έκανε την έκπληξη και εντυπωσίασε: Αλλαξε εντελώς τα μαλλιά της -Αυτό είναι το νέο της λουκ (Photos)

Όλες μας ξέρουμε πως μερικές φορές μια μεγάλη αλλαγή είναι απαραίτητη για να ανέβει η ψυχολογία μας και να αγκαλιάσουμε μια νέα διαφορετική φάση στη ζωή μας.

Από ένα απλό νέο κούρεμα μέχρι την πλήρη μεταμόρφωση των μαλλιών οι πιο δημοφιλείς σταρ του Hollywood είναι οι πρώτες διδάξασες, που μας αποδεικνύουν πω ένα διαφορετικό hair style μπορεί να κάνει το θαύμα του στη διάθεση και φυσικά στην εμφάνιση μας.

Aυτήν την φορά ήταν η Εμιλι Ρατακόφσκι που έκανε την έκπληξη και μας εντυπωσίασε.

To διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια, την ώρα που οι περισσότερες σταρ αποφασίζουν να σκουρύνουν το χρώμα των μαλλιών τους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, έκανε την ανατροπή, με μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της που δίχασε τους φαν και τους ακόλουθους της στο instagram, όπου και ανήρτησε φωτογραφία με το καινούριο της look.

 

 

H ίδια πρόσφτα είχε κόψει τα μαλλιά της σε ένα chic καρέ. Αυτήν την φορά, επέλεξε να αποχωριστεί το ζεστό σοκολατί φυσικό της χρώμα και να ανοίξει τα μαλλιά της σε ένα ανοιχτό ombre ξανθό που την κάνει να φαίνεται σχεδόν αγνώριστη, όμως φωτίζει το πρόσωπο της και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Το νέο της στυλ είναι διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει αλλά εξίσου εντυπωσιακό και θηλυκό.

Πολλοί από τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα σχολίασαν πως τα νέα της μαλλιά την κάνουν να μοιάζει με τις αδερφές Kardashian, όπως και να έχει όμως το η hot τάση στα μαλλιά της πηγαίνει και το αποτέλεσμα είναι cool και πολύ στιλάτο, ενώ εμείς ανυπομονούμε να την θαυμάσουμε σε περισσότερες εμφανίσεις με τα ξανθά πλέον μαλλιά της.

 

 

 

Διαβάστε και δείτε το νέο look της Emily Ratajkowski στο bovary.gr

(protothema.gr)