Η Κατερίνα Στικούδη παραλίγο να συλληφθεί στο Ντουμπάι!

Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της βίντεο κλιπ

Στο Ντουμπάι πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη και της Νάγια, με τίτλο «Οξυγόνο».

Η Κατερίνα φόρεσε ένα σέξι κίτρινο ολόσωμο μαγιό και βγήκε στους δρόμους του Ντουμπάϊ, αγνοώντας την αυστηρή νομοθεσία που υποχρεώνει τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους από τους ώμους μέχρι τα γόνατα, όταν κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους.

Η σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη προκάλεσε πανικό ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραλίγο να συλληφθεί από τις αρχές του Ντουμπάι.

«Ευτυχώς δεν μπήκα φυλακή… Εκεί πρέπει να ντύνεσαι πιο συμμαζεμένα. Θα μπορούσα να γυρίσω μετά από έξι μήνες στην Ελλάδα. Είναι πολύ αυστηρά, αλλά εγώ το πήρα λίγο χαλαρά», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Και συμπλήρωσε η Νάγια: «Ήμουν στο μπροστινό αυτοκίνητο και η Κατερίνα ήταν πίσω και έκανε γύρισμα. Φορούσε ένα μαγιό η Κατερίνα, εγώ δεν φορούσα, ήθελα να γλιτώσω τη φυλακή. Γινόταν πανικός στο δρόμο, είχαν σταματήσει όλοι, μας χαιρετούσαν, ήρθε η αστυνομία από πίσω, αλλά ευτυχώς τη γλιτώσαμε γιατί σταματήσαμε εγκαίρως και μπήκαμε μέσα», είπε η Νάγια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

(protothema.gr)