Η Φιλαρμονική Σάμης στην Αργυρούπουλη

Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨, υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Γεράσιμου Γεωργόπουλου, λάμπρυνε με την παρουσία της τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Oκτωβρίου 1940, προσκεκλημένη του συμπατριώτη μας Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου Γιάννη.

Η παρουσία της Φιλαρμονικής μας ήταν καταλυτική, παιάνισε  και κατά την κατάθεση στεφάνων και κατά την παρέλαση και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους και από τους Κεφαλλονίτες των Αθηνών, με ενθουσιασμό.

O Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κ. Άγγελο Δ. Κωνσταντάκη, ο οποίος έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών της Δημοτικής αρχής καθώς και των δημοτών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία της Φιλαρμονικής μας και δεσμεύεται ότι θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, στον πολιτιστικό και τον αθλητικό τομέα.

(Εκ του Γραφείο τύπου  της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.)