Θεαματικοί ρυθμοί ανάπτυξης

Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα εξακολουθεί να καταγράφει ο Όμιλος Ideales, παρά το δυσμενέστατο και ασταθές οικονομικό κλίμα.

Στο 3ηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017, ο τζίρος της Ideales εκτοξεύτηκε στο +52%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016 που ήδη είχε καταγραφεί το υψηλότερο ρεκόρ αύξησης από το 2010.

Η αγορά εξακολουθεί όχι μόνο να στηρίζει σταθερά και να επιβραβεύει την ποιότητα, την αξιοπιστία και τα value for money προϊόντα της αμιγώς ελληνικής Ideales, αλλά ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στον κλάδο της πισίνας και του σπα, επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αύξηση της προτίμησης της προς αυτήν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα σημείωσε: «Η αδιάκοπη δυναμική ανάπτυξη μας οφείλεται στο γεγονός ότι προσφέρουμε σε κάθε Πελάτη μας απόλυτη ικανοποίηση από τη συνεργασία μας, δημιουργώντας αξιόπιστα και διαχρονικά έργα. Είμαι υπερήφανος που δεν καταφεύγουμε σε συνήθεις πλέον ανήθικες πρακτικές λόγω της κρίσης για να μειώσουμε το κόστος μας ώστε να κλείνουμε δουλειές (π.χ. δεν «βαπτίζουμε» προϊόντα, δεν «ξεγελάμε» την ποιότητα, δεν χρησιμοποιούμε λιγότερο μπετόν, δεν έχουμε ανειδίκευτους εργάτες κ.ο.κ. και τελικά όσοι μας εμπιστεύονται να τρέχουν αντί να κολυμπάνε».

Η Ideales είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο των πισίνων και της υδροθεραπείας με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει κ.ά., αλλά και η μοναδική εταιρία παγκοσμίως με σωρεία διακρίσεων για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της και τη δέσμευση της στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Όμιλος Ideales

210 61 48 400

Βουτήξτε στο www.Ιdeales.gr