Θωμαρίτα Καλδάρα: Παραιτήθηκε από το γραφείο του Μπόλαρη η εντυπωσιακή γραμματέας. Υφυπουργός: «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω με κριτήριο το τρία “Ε”»

Ήταν αποσπασμένη από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών από τις 16 Ιανουαρίου – «Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1- 0…Σας ευχαριστώ!!!!!!», έγραψε στο Facebook

Την παραίτησή της υπέβαλε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο, χθες μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής

Η ίδια, με σχόλιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε: «Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1- 0…Σας ευχαριστώ!!!!!!»

thoratita-kaldra-3
thoratita-kaldra-2
thoratita-kaldra-1
thoratita-kaldra-5
thoratita-kaldra-7
thoratita-kaldra-6
thoratita-kaldra-9
thoratita-kaldra-8
thoratita-kaldra-10


Δείτε βίντεο: «Ευχαριστώ για την ανθρωποφαγία», λέει μετά την παραίτησή της η γραμματέας του Μπόλαρη

(protothema.gr)


Η απάντηση του Μπόλαρη για την πληθωρική γραμματέα και τη Σταρ Ελλάς στο γραφείο του

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ»


«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο το τρία “ε”, το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον Realfm, σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις προσλήψεις δύο εντυπωσιακών γυναικών στο γραφείο του.

Οι… αιθέριες προσλήψεις που έχει κάνει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης τράβηξαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε κάνει δύο εντυπωσιακές προσλήψεις στο πολιτικό του γραφείο.

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την πρόσληψη της Θωμαρίτας Καλδάρα αποκαλύφθηκε χθες πως ο κ. Μπόλαρης εκτός από την πληθωρική γραμματέα είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρρηγοπούλου.

(newsbeast.gr)