Ιντρις Ελμπα: Ο πιο σέξι άντρας εν ζωή για το 2018 σύμφωνα με το People

Το περιοδικό People μόλις ανακήρυξε τον Ιντρις Ελμπα τον πιο σέξι άντρα εν ζωή για το 2018. Ο 46χρόνος βρετανός ηθοποιός, ο οποίος πήρε τον τίτλο από τον περσινό νικητή, τον τραγουδιστή της country μουσικής Μπλέικ Σέλτον, φαίνεται να μην περίμενε αυτή την ανακοίνωση.

«Ελα τώρα, σοβαρά;» δήλωσε ο Ελμπα στο περιοδικό. «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “ναι, είσαι κάπως σέξι σήμερα”. Για να πως την αλήθεια, ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη – σίγουρα ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου.»

Ο Ελμπα όταν φοιτούσε στο σχολείο αρρένων στο Λονδίνο, ήταν αθλητής, έπαιζε από ποδόσφαιρο μέχρι μπάσκετ και κρίκετ, αλλά πέρασε μια περίεργη και άβολη φάση εκεί μιας και «ήμουν ψηλός και αρκετά λεπτός σαν παιδί. Και το όνομά μου είναι Ιντρίσα Ακούνα Ελμπα, εντάξει; Με κορόιδευαν τα παιδιά τότε. Αλλά όταν μπορούσα να αφήσω μουστάκι ήμουν το πιο κουλ παιδί. Μουστάκι και ήμουν αρκετά γυμνασμένος, τρέλα.»

Ο ίδιος ανέβασε το εξώφυλλο στο instagram και έγραψε: 

«Ποιος να το περίμενε. Ευχαριστώ το People και όλους όσους με ψήφισαν ως τον πιο σέξι άνδρα στη ζωή. Μην ξεχάσετε να πάρετε το τεύχος σας αυτή την εβδομάδα. Νιώθω μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να ψηφίσετε στις ενδιάμεσες εκλογές. Η ψήφος σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.»

(thetoc.gr)