Καλή εμφάνιση για την Εικοσιμία που δεν απέφυγε τη νέα ήττα 0-1 από το Καταστάρι Zακύνθου

Μπορεί να μην κέρδισε, μπορεί να μην πέτυχε ακόμη το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα, μπορεί να ηττήθηκε και σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα, η Εικοσιμία με αντίπαλο το Καταστάρι, όμως προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις και θα μπορούσε να την είχε αποφύγει, αν δεν δεχόταν ένα ακόμη «φτηνό» γκολ.

Ίσως και να ήταν η καλύτερη της εμφάνιση μέχρι τώρα, προσπάθησε και ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ, έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι που μετράει πολύ.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημ. Νόλη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με το «χωράφι» των Φαρακλάτων.

Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο 45λεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους. Είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες, εκτός της περίπτωσης του 0-1 το οποίο και προήλθε από αμυντικό λάθος.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προσπαθούσαν να βγουν με αξιώσεις στην εστία του Δρακόπουλου, κάτι που δεν κατάφεραν με αποτέλεσμα αυτό το γκολ στο 13’ να γράψει την 8η φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Φάσεις και γκολ

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 13’, οι φιλοξενούμενοι θα ευτυχήσουν να πετύχουν το 0-1, το οποίο στο τέλος αποδείχθηκε «χρυσό» μιας και τους έδωσε το τρίποντο της νίκης.

Συγκεκριμένα ο Κάρδαρης εκτελεί το φάουλ από δεξιά στην περιοχή ο Κουστουμπάρδης δεν συγκρατεί την μπάλα (έπαιξε και το ρόλο του ο αέρας), ο Μεζίνι επωφελείται της αμυντικής αδράνειας και της κόντρας που ακολούθησε σε σώμα αμυντικού και από κοντά με δυνατό… ψηλό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή σε ένα ολόκληρο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που όπως προαναφέραμε ισορρόπησαν προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως χωρίς σωστές επιλογές και πολλά λάθη δεν τα κατάφεραν.

Στην πρώτη τους παρουσία στην αντίπαλη περιοχή στο 76’, ο Στεφανάτος από καλή θέση δεν πιάνει την κεφαλιά στο φάουλ από αριστερά του Μπούσι στην «καρδιά» της Ζακυνθινής άμυνας.

Στο επόμενο λεπτό θα έχουμε την απάντηση των φιλοξενούμενων με την εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή και δεξιά του Κουρέλλα, που στέλνει την μπάλα στη εξωτερική πλευρά των διχτυών του Κουστουμπάρδη που έλεγχε την πορεία της.

Τέλος στο 81′ ο Μπούσι θα επιχειρήσει ένα μακρινό σουτ, όμως ο Δρακόπουλος σε ετοιμότητα δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι και τους «γείτονες» Ζακυνθινούς να παίρνουν το ζητούμενο, που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, σκαρφαλώνοντας στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου.

Όσο για τους γηπεδούχους ας κρατήσουν τη σημερινή καλή παρουσία για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Ε. Σαφαρίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ο. Παπαδημητρίου από την Αχαΐα και Δ. Γάτσιο από την Πρέβεζα-Λευκάδα.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία: (Μιχ. Αθηναίος), Κουστουμπάρδης, Ντουκάι Α., Πολλάτος Δημ., Ζαμπαύτης (87’ Χρίστο), Ντουκάι Ν., Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (86’ Μανέντης), Ντεντλάλα, Μινέτος (72’ Κορσιάνος), Πολυδωράτος.

Καταστάρι: (Δ. Νόλης), Δρακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Παναγόπουλος, Κουρέλλας, Πέττας, Τηλιόπουλος (90’ Μαρούδας), Κάρδαρης (86’ Σκουρτάι), Taarinze (79’ Μπριλάκης), Vyent (61’ Μιχαηλίδης), Μαζίνι.

(sportsthea.gr)