ΚΕΔΗΚΕ: Έπεσε η αυλαία για το Πολ. Καλοκαίρι

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργάνωσε, συνδιοργάνωσε, στήριξε και παρουσίασε τις εκδηλώσεις της Καλοκαιρινής περιόδου.

Αποχαιρετάμε το Καλοκαίρι του 2018.  Προσπαθήσαμε με τα μέσα που διαθέταμε και τους συνεργάτες μας να καλύψουμε απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί με πολλές φορές ταυτόχρονες εκδηλώσεις, προκειμένου την ψυχαγωγία και πολύ περισσότερο την υποχρέωσή μας απέναντι στην Παράδοσή και την Πολιτιστική μας κληρονομιά.

Κάθε Καλοκαίρι ανταποκρινόμαστε στην πρόκληση αντίκρυ, πολλές φορές, σε αντίξοες συνθήκες, δυσκολίες, οικονομική λιτότητα. Η πρόκληση αυτή είναι πολύ μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς, την προσπάθεια να σταθούμε όσο το δυνατόν ποιο κοντά στην βαθιά Κουλτούρα, την  σημαντική Ιστορία, αλλά και την πολυμορφία στις Τέχνες και την Παράδοσή  του Τόπου μας. Μιαν ευθύνη που μας επιβάλει να εργαζόμαστε σκληρά, να αφουγκραζόμαστε την θέληση των συμπολιτών μας και να επιδιώκουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και την διατήρηση των εθίμων της ιδιαίτερης Πατρίδας μας, ικανοποιώντας στην Θερινή περίοδο σε έναν βαθμό και τους επισκέπτες του Νησιού μας.

Παρόλο την μαινόμενη οικονομική κρίση, τον μικρό αριθμό των εργαζομένων μας, τις σημαντικές απαιτήσεις της πανέμορφης και μεγάλης μας νήσου, στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο, αλλά και στο διαφορετικό με σεβασμό στις επαναλήψεις των Ηθών και των Εθίμων μας.

Ευχαριστούμε όλους τους Εργαζόμενους, Συνεργαζόμενους, Εθελοντές και Χορηγούς που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να οργανωθούν και πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις σε όλο το μήκος του Νησιού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υποδεικνύοντας παράλληλα με το αυτονόητο της εργασίας τους, αγάπη και αυταπάρνηση, προκειμένου να καλύψουν το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων. 

Αποχαιρετούμε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του 2018. Ραντεβού το καλοκαίρι του 2019 με την αισιοδοξία και την πεποίθηση για ένα πρόγραμμα πλούσιο με πλήθος πολιτιστικές εκδηλώσεις, ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, προσεγγίζοντας και ποιοτικά το μπόι της Κεφαλλονίτικης Κουλτούρας και Ιστορίας.

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

Ο Πρόεδρος 

Άγγελος Κωνσταντάκης