Κυβέρνηση και ΜΜΕ προωθούν την ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Γράφει ο NAΠOΛEΩN ΛINAPΔATOΣ
Oικονομολόγος

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους συριζαίους το γεγονός ότι, όσον αφορά τις ιδεολογικές προθέσεις και στόχους τους, είναι κατά βάση ειλικρινείς. Εκεί που συνήθως δυσκολεύονται είναι στις προεκλογικές υποσχέσεις. Πάρτε, για παράδειγμα, τι κάνουν στον τομέα της Παιδείας, στην αστυνόμευση, στα ΜΜΕ, στη φορολογία και τη διοίκηση του κράτους. Σε όλους αυτούς τους τομείς ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει μια πολιτική που είναι απόλυτα συνεπής με τις διακηρυγμένες ιδεολογικές πεποιθήσεις του.

Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξίσου ξεκάθαρος. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου πρόωρα είχε κάνει σαφείς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα ανοίξουμε τα σύνορα, όποιος θέλει θα έρχεται, θα πηγαίνει όπου θέλει». Ο πόλεμος στη Συρία είχε αρχίσει το 2011 Σύροι και μερικά εκατομμύρια άλλοι ήδη βρίσκονταν στην Τουρκία. Το 2015 οι συριζανέλ, καταργώντας τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας και διαφημίζοντας τη νέα πολιτική των ανοιχτών συνόρων, προκάλεσαν το πρώτο μεγάλο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο αργότερα έγινε τσουνάμι, όταν η κυρία Μέρκελ απηύθυνε και το δικό της προσκλητήριο.

Τότε ήταν αδύνατο για τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν την πραγματικότητα της κατάστασης. Οσοι έρχονταν, ειδικά εκείνη την περίοδο, ήταν άνδρες ηλικίας μεταξύ 20-30 ετών, η μεγάλη πλειονότητα δεν ήταν καν Σύροι, πολλώ μάλλον Σύριοι από εμπόλεμες περιοχές. Τα ΜΜΕ τους βάφτισαν πρόσφυγες και το πρόβλημα ονομάστηκε Προσφυγικό. Ετσι φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση, όπου μια πολύ επικίνδυνη κρίση δημιουργήθηκε καθαρά λόγω των ιδεολογικών εμμονών κυβερνώντων και ΜΜΕ.

Ο κ. Βίτσας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ήταν και πάλι ιδιαίτερα σαφής για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα. Ετοιμάζουν άμεσα να φέρουν στην ενδοχώρα 10.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και να τους εγκαταστήσουν σε διαμερίσματα. Σε συνέντευξή του θα πει: «Συμφωνήσαμε με την Υπατη Αρμοστεία για 2.000 θέσεις σε διαμερίσματα σε περιοχές της Ελλάδας και βρισκόμαστε στην τελική φάση να εγκριθούν επιπλέον 5.000 θέσεις, κατοικίες, με βάση το πρόγραμμα HELIOS, που αφορά αυτούς τους ανθρώπους που ήδη έχουν πάρει άσυλο αλλά διαμένουν, ως αιτούντες άσυλο». Σε εκδήλωση νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βίτσας φέρεται ότι είπε: «Είμαστε στη φάση που δημιουργούμε μια νέα Ελλάδα».

Οι συριζαίοι είναι ειλικρινείς. Υπάρχει το προπαγανδιστικό μέρος της υπόθεσης, το οποίο το δουλεύουν επί εικοσιτετράωρης βάσης τα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας ως μια αθώα, «προσφυγική» κρίση. Οι του Σύριζα δεν αισθάνονται και τόσο την ανάγκη να πουν περισσότερα ψέματα στο συγκεκριμένο θέμα.

Η «νέα Ελλάδα» με τη μεγάλη ισλαμική πλειονότητα είναι ένας δημόσια διακηρυγμένος στόχος. Αν δεν υπάρξει μια πολύ μεγάλη αλλαγή πολιτικής στο ζήτημα αυτό, η οικονομική κρίση της τελευταίας οκταετίας θα μοιάζει με βόλτα στο πάρκο εν συγκρίσει με όλα όσα πρόκειται να συμβούν.