Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πιο ισχυρή αν ανήκει στους πολλούς». Συνάντηση με τις παραγωγικές δυνάμεις

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πιο ισχυρή αν ανήκει στους πολλούς επεσήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχθές, Πέμπτη 29 Oκτωβρίου, στη συνάντηση που είχε με τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας.

«Για όλους εσάς που δουλεύτε σκληρά κάθε μέρα, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει περισσότερα για να σας εκπροσωπήσει», είπε ο κ. Μητσοτάκης στο διάλογο που είχε με επαγγελματίες, επιστήμονες και εργαζομένους και εξήγησε ότι «το κόμμα μας σταδιακά πήρε διαζύγιο από τις παραγωγικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να χάσει δυο εκλογικές αναμετρήσεις».

«Δυστυχώς, όταν η χώρα χρεοκόπησε η Νέα Δημοκρατία δεν πρόταξε μια πολιτική πρόταση στο χορό των μνημονίων και μολύνθηκε εν μέρη από τον ιό του λαϊκισμού», πρόσθεσε.

«Γίναμε ένα κόμμα που τα στελέχη του αυτοπροσδιορίζονταν από παλιούς ηγέτες και χωρίστηκαν σε φατρίες. Εγώ δεν θέλω μια τέτοια Νέα Δημοκρατία, θέλω μια Νέα Δημοκρατία που να ανήκει στους απλούς Νεοδημοκράτες», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας να ψηφίσουν στις 22 Νοεμβρίου γιατί «χωρίς τη δική σας φωνή, η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει ένα κλειστό κόμμα, απομονωμένο από την κοινωνία. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πιο ισχυρή αν ανήκει στους πολλούς».

Για τους τηλεοπτικούς συντάκτες: Πλάνα από την εκδήλωση έχει δώσει με pool η ΕΡΤ.