Μεγάλη επιτυχία της Σχολής Χρού «Art & Style»

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η παράσταση της σχολής χορού «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου την περασμένη Κυριακή στο ανοιχτό θέατρο «Γεράσιμος Σκλάβος» στο Μπαστούνι. Το θέατρο ήταν κατάμεστο από νωρίς και συνεχώς προσέλκυε κόσμο καθόλη την διάρκεια της βραδιάς.

Όλα τα παιδιά της σχολής έβαλαν τα δυνατά τους και μετά από ένα χρόνο γεμάτο δουλειά και πρόβες μας παρουσίασαν την φετινής τους παράσταση με εντυπωσιακές χορογραφίες, που πραγματικά θύμιζαν επίπεδο αγώνων εξωτερικού και πρόσφεραν όμορφες εικόνες στον κόσμο. Τα κοστούμια επίσης ήταν ξεχωριστά. Τα μικρότερα τμήματα της σχολής που ξεκινούν με παιδάκια ηλικίας 3 ετών, τα οποία χόρεψαν κλέβοντας τις εντυπώσεις με την αθωότητα και την τσαχπινιά τους. Κατά την διάρκεια της παράστασης παρουσιάστηκαν χορογραφίες με έντονα στοιχεία από γνωστά Μιούζικαλ αλλά και παιδικών παραμυθιών σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται όπως Μουσικοκινητική αγωγή, Μοντέρνο-Contemporary, Jazz, Latin, Αργεντίνικο Tango, Ballroom ευρωπαϊκοί, εναέριος χορός σε στεφάνι, Pole dancing, η γνωστή ομάδα Μαζορετών cheerleaders της κας Γαλιατσάτου με νέα ακροβατικά.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσίαση χορογραφιών στο Κλασσικό Μπαλέτο από επαγγελματίες χορευτές του είδους, της κορυφαίας αναγνωρισμένης επαγγελματικής σχολής της Ελλάδας του κου Χατζιάρα Αλέξανδρου σε ρεπερτόριο, όπως Λίμνη των Κύκνων, Κουρσάρος, Ωραία Κοιμωμένη κ.α. Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον κο Χατζιάρα και στις μαθήτριές του.Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Χατζιάρας μίλησε ανοιχτά στον κόσμο για το υψηλό επίπεδο της σχολής της κ. Γαλιατσάτου, για τις υπέροχες χορογραφίες, την πολύ καλή τεχνική των μαθητών και το ήθος και την κατάρτιση των δασκάλων.

Να σημειώσουμε εδώ ότι είναι η πρώτη και μοναδική φορά που είδαμε επαγγελματικό μπαλέτο στην Κεφαλονιά.

Ο τίτλος της παράστασης αφορούσε το 2ο μέρος, αναφορά στο σύγχρονο χορό όπου μέσα από χορογραφίες καταπιάνεται με ένα κοινωνικό και επίκαιρο θέμα, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για τα θετικά στοιχεία της ανθρώπινης υπόστασης. Όλο το θέμα αλλά και οι χορογραφίες που το απέδωσαν έκανε αίσθηση στον κόσμο που έμεινε μέχρι το τέλος. Πολλοί έμειναν ακόμη και όρθιοι προκειμένου να το δουν.

Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά στην σχολή χορού της κ. Γαλιατσάτου.