Μετά από …44 χρόνια!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

➔ΜΕ …ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ καθυστέρησης, εδέησεν ο Κύριος και …έλαβε σάρκα και οστά το άρθρον του Συντάγματος του …1975, (Ελλάς το …μεγαλείον σου!!!), και επιτέλους …«άναψε το …πράσινο», με πλειοψηφία 288 βουλευτών (κοινοβουλευτικό ρεκόρ), για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων μας!

➔ΕΝΕΚΡΙΘΗ το κυβερνητικό νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, και όλοι μας αναμένουμε πλέον, τις αποφασιστικής σημασίας «λεπτομέρειες», γύρω από τις τελικές απαιτήσεις του ανάλογου νόμου, όπως αυτός εν κατακλείδι θα διαμορφωθεί, μετά από αναμενόμενες …λαβυρινθώθεις, (Ελληνικού …στυλ, πάντοτε), σχετικές πολιτικές ζυμώσεις, και τα …υπόλοιπα, πάντοτε κατά την ταπεινήν μου άποψίν, και τα …πολλά χρόνια στην πλάτην μου!

➔ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, κάτι τέτοιο αναμένω εναγωνίως, επί χρόνια …ατελείωτα, και ειδικά από όταν, παρουσία του κου Παυλόπουλου, του Προέδρου της Δημοκρατίας μας, (ο οποίος και τότε με ετίμησε ιδιαίτερα, με την πρόσκλησή του για μετάβασή μου στο κλεινόν άστυ, για περαιτέρω συζητήσεις επί του αντικειμένου τούτου) συμμετείχα στην Ομάδα παρουσίασης, ανάλυσης, και προτάσεων, επί του θέματος της ψήφου των αποδήμων μας. (Κουρκουμελάτα, Κεφαλονιάς).