Μετά από 8 χρόνια αποχής ξανά εν δράσει το Παιδικό Πόλο του ΝΟΑ

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Oμίλου Αργοστολίου, μετά από οκτώ χρόνια αποχής από το Πρωτάθλημα λόγω αναστολής λειτουργίας του Τμήματος, συμμετείχε με την παιδική του ομάδα στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κατηγορίας MINI Παίδων (2004), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο «ΠΕΠΑΝOΣ» στην Πάτρα 14-15/05/2016.
Η ενεργοποίηση του τμήματος οφείλεται στην προσπάθεια δύο παλαιών αθλητών του Oμίλου μας και συγκεκριμένα στον κ. Δημήτρη Γασπαράτο και στον κ. Ιωάννη Γεωργή οι οποίοι με την συνδρομή και καθοδήγηση του νεοεκλεγέντος μέλους και εφόρου υδατοσφαίρισης κ. Σάββα Αποστολάτου, έθεσαν την αρχή για τη συνέχιση της ιστορίας μας και στην υδατοσφαίριση. Η αρχή αυτή θα βασιστεί στην παιδική ομάδα και σιγά- σιγά θα χτιστεί εκ νέου όπου θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, όπως κατά το παρελθόν, που αγωνιζόμασταν ερασιτεχνικά και ανταγωνιζόμασταν με ομίλους με ιστορία. Επαναλαμβάνουμε, ερασιτεχνικά.

Συγχαίρουμε αυτήν την ιστορική στιγμή, τα παιδιά αυτά, τους αθλητές μας, τους γονείς τους, τους προπονητές τους, που σχεδόν δύο χρόνια εκπαιδεύονται και μαθαίνουν το υπέροχο αυτό άθλημα. Τα παιδιά και οι γονείς τους πρέπει να γνωρίζουν ότι αποτελούν, αυτή τη στιγμή, μια ιστορική αναφορά στον Όμιλό μας.
Στον Όμιλο Πατρών όπου κληρώθηκε η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις αντίπαλες ομάδες του Ναυτικού Oμίλου Πάτρας, του Ν.O.Καλαμάτας «ΠOΣΕΙΔΩΝ» και με τη Ναυταθλητική ένωση Πατρών, σύλλογοι ιστορικοί με μεγάλη εμπειρία και διαχρονικότητα στο άθλημα.

Ήμασταν βέβαιοι εκ των προτέρων για το αποτέλεσμα. Όμως κάθε ξεκίνημα και δύσκολο.
Τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:
Ν.O. Αργοστολίου – Ν.O. Καλαμάτας 8-14
Ν.O. Αργοστολίου – Ν.O. Πάτρας 1-22
Ν.O. Αργοστολίου – Ν.Ε. Πατρών 2-17.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε το Ναυτικό όμιλο Πατρών για την φιλοξενία του και κυρίως τον Έφορο Εγκαταστάσεων κ. Μάκη Γεωργαρά, παλαιό υδατοσφαιριστή με φιλία αρκετών ετών.
Ευχαριστούμε τον κ. Σακκαλή Κώστα ο οποίος αφιλοκερδώς παρευρέθηκε και συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας, την Εταιρεία Kefalonia Lines και το ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας για την προσφορά τους στις μετακινήσεις των αποστολών του Oμίλου μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.O
ΑΡΓOΣΤOΛΙOΥ