Με παλιό βίντεο του Τσίπρα η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Με ένα παλαιότερο βίντεο του Αλέξη Τσίπρα θέλησε να απαντήσει στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ η Νέα Δημοκρατία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στον… πρωθυπουργό», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εμπεριέχει τις τότε δηλώσεις του κ. Τσίπρα που τόνιζε:

«Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μία φορά τον ελληνικό λαό θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Όμως δεν τον πιστεύει πια κανείς. Το μόνο απ’ όλα όσα λέει, όμως, που είναι αλήθεια, είναι ότι επιθυμεί να εξαντλήσει το χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας».

Η απάντηση από το Μαξίμου

Για έκδηλο πανικό της ΝΔ κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευση. Σύμφωνα με το Μαξίμου, η ΝΔ δεν μιλά για την ουσία των μέτρων που εξαγγέλθηκαν και έχει εξαντλήσει την κριτική της με κοσμητικά επίθετα για τον κ.Τσίπρα, ενώ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ και παράλληλα κάνει «τον τζάμπα μάγκα», μη έχοντας το σθένος να πει ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, έχει ως εξής:

Η ΝΔ εδώ και δύο μέρες αντί να μιλήσει για την ουσία της δέσμης μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ για ΕΝΦΙΑ, κοινωνικό κράτος και ελαφρύνσεις, έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα για τον Πρωθυπουργό. Έκδηλος ο πανικός της.

Στην ουσία λοιπόν: Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται πως θα ακυρώσει το ασφαλιστικό για να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ.

Δεν έχει το σθένος όμως να πει πως θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συνεχίζει να κάνει το τζάμπα μάγκα και να λέει άλλα έξω και άλλα μέσα στη χώρα.

(fimotro.gr)