«Μου έλεγαν πως είμαι χοντρή», λέει πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret

Η Bridget Malcolm άλλαξε τον τρόπο ζωής της, πέταξε τις ζυγαριές, σταμάτησε τις δίαιτες για να σωθεί από τη νευρική ανορεξία που ήθελαν να την οδηγήσουν και λέει πως δεν δίνει δεκάρα αν πάρει κιλά

«Αυτό το κορίτσι δεν είναι χοντρό. Θυμάμαι όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία μου είχαν ζητήσει να χάσω κιλά. Όχι για πρώτη φορά και όχι για τελευταία. Εχει πάντα πλάκα όταν προσπαθείς να νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας μαγιό αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεσαι σε διαρκή πόλεμο».
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στο πρώην μόντελ της Victoria’s Secret (τις χρονιές 2015-2016) Bridget Malcolm το οποίο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι από τον περασμένο Αύγουστο πέταξε τις ζυγαριές, τις μεζούρες και σταμάτησε να κάνει αυστηρές δίαιτες για να χάνει βάρος.

Η 26χρονη καλλονή από την Αυστραλία είπε πως «Δεν δίνει δεκάρα αν πάρει κιλά γιατί τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό της».

«Μου ζητούσαν να χάσω βάρος για να μπορώ να φωτογραφίζομαι με μαγιό. Μου έλεγαν πως είμαι χοντρή. Είχα κηρύξει πόλεμο με το σώμα μου. Είπα τέλος πια όλο αυτό. Πέταξα τις ζυγαριές, τρώω ότι θέλω και δεν κοιτάζω αν αυτό που τρώω είναι καλό ή κακό. Τον περασμένο Αύγουστο έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Είχε έρθει η ώρα να συμφιλιωθώ με το σώμα μου. Πέταξα όλα τα μικροσκοπικά ρούχα που είχα και διέγραψα από το προσωπικό μου blog φωτογραφίες από το γυμναστήριο και ξεκίνησα να κάνω πιο υγιεινή ζωή» και συνέχισε: «Σταμάτησα να νιώθω ενοχές για αυτά που έτρωγα, σταμάτησα να γυμνάζομαι σκληρά για να χάνω βάρω που δεν είχα και αποφάσισα ότι η ζωή μου είναι πιο σημαντική. Και ναι επτέλους πήρα κιλά και δεν νοιάζει».

Η Bridget Malcolm θέλει με αυτό τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους εκείνους που ζητούν από τα μοντέλα να γίνουν ανορεκτικά.

(protothema.gr)