Νέα Υόρκη: Δολοφόνησαν 20χρονο Ελληνα μετά από σεξουαλικό όργιο. Τραγική κατάληξη για τον Μάνο Οικονομίδη μετά από σεξουαλική συνεύρεση τριών ατόμων

Τραγική κατάληξη είχε η σεξουαλική συνεύρεση τριών ατόμων στο Μπρούκλιν, με έναν 20χρονο ελληνικής καταγωγής, τον Μάνο Οικονομίδη, να αφήνει την τελευταία του πνοή έπειτα από δολοφονική επίθεση.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το θύμα βρέθηκε στο διαμέρισμα του 21χρονου φίλου του Τζακ Ντόχερτι. Μαζί τους ήταν μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων, με την οποία ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση άρχισε να γίνεται βίαιη όταν ένας από τους δύο άντρες άρχισε να μαγνητοσκοπεί την πράξη, με τη γυναίκα να ενοχλείται.

Στη συνέχεια ο Ντόχερτι οδήγησε τη γυναίκα στο σπίτι της, αφήνοντας τον Οικονομίδη μόνο του. Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας στην οποία συνέβη το τραγικό γεγονός, η γυναίκα φέρεται να επικοινώνησε με τον φίλο της, ο οποίος δεν συμμετείχε στο τρίο, και ισχυρίστηκε ότι τη βίασαν.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και η φίλη του Οικονομίδη -και αυτή δεν συμμετείχε στο τρίο- φέρεται να έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα στο Instagram, στο οποίο απειλούσαν ότι θα «φροντίσουν» τον φίλο της.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας έδειξε τρεις άντρες, δύο λευκούς και ένα μαύρο, να κυνηγούν τον Οικονομίδη με μπαστούνια του μπέιζμπολ καθώς εκείνος προσπαθούσε να βγει από το κτίριο. Σύμφωνα με πηγές, ο Οικονομίδης δέχθηκε χτυπήματα όχι μόνο από τα μπαστούνια του μπέιζμπολ, αλλά και μαχαιριές.

Ο 20χρονος, ενώ αιμορραγούσε, χτύπησε την πόρτα ενός διαμερίσματος και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την υπόθεση, ενώ ο Ντόχερτι δεν θεωρείται ύποπτος.

Γείτονες του Μάνου Οικονομίδη πάντως δήλωσαν ότι συχνά έμενε με τη φίλη του αντί με την μητέρα του, τον πατριό του και την θετή αδερφή του. Σύμφωνα με τους ίδιους ήταν ευγενικός και ήθελε να κάνει καριέρα στη μουσική βιομηχανία.

(iefimerida)