Νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς η Άννα Κρούσου στο ύψος με 1,64

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κατά γενική ομολογία καλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου των τελευταίων χρόνων.

Η ομάδα της Γ.Ε.Κ συμμετείχε και φέτος με 2 αθλήτριες στο άλμα σε ύψος και για πρώτη φορά με 2 αθλητές (άλμα σε μήκος και 60μ).

Η Άννα Κρούσσου, παρότι είναι σε χρονιά πανελληνίων εξετάσεων, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, περνώντας το 1.64 (νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Κεφαλονιάς) και κατακτώντας την 6η θέση.

Η Μέμη Αλυσανδράτου πήρε την 8η θέση με 1.60, επιστρέφοντας δυναμικά μετά από τον  περσινό της τραυματισμό.

Και στις δυο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί έφτασαν σε τόσο υψηλό επίπεδο κάνοντας προετοιμασία στο ανοιχτό στάδιο Αργοστολίου, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες του προηγούμενου μήνα.

Ο τελικός του ύψους γυναικών ήταν το highlight του φετινού πρωταθλήματος, με την πρώτη νικήτρια την Τατιάνα Γκούσιν της Κηφισιάς να ξεπερνά το 1.94!

Στον  προκριματικό στο άλμα σε μήκος ανδρών συμμετείχε ο Βαγγέλης Κωλέτσης, ο οποίος έκανε άλμα στα 6.26μ, που αποτελεί την καλύτερη επίσημη επίδοση στην Κεφαλονιά από το 2006. Πήρε την 21η θέση και δεν κατάφερε να μπει τελικό (χρειαζόταν 6.55).

Νικητής στο μήκος ήταν ο εντυπωσιακός Μίλτος Τεντόγλου με 8.19, τον οποίο είχαμε θαυμάσει τον περασμένο Μάιο στα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ στο Ληξούρι.

Ο 400αρης Αριστείδης Σταύρου έκανε απλά ένα πέρασμα από τον κλειστό και μόνο στα 60μ, αφού επαγγελματικοί λόγοι τον έχουν αφήσει πίσω στην προετοιμασία του. Ο νεοαποκτηθείς αθλητής της ΓΕΚ, έχει ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις και θα αγωνιστεί κανονικά στα διασυλλογικά την άνοιξη.

Τέλος σημαντική στιγμή για τον Κεφαλονίτικο στίβο ήταν και η βράβευση του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ, για την προσφορά του στη διοργάνωση των αγώνων στίβου ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ.