Ξέσπασμα της Πάμελα Αντερσον κατά της Τερέζα Μέι για τη φονική πυρκαγιά στον Πύργο της Κολάσεως: Η χειρότερη πρωθυπουργός που μπορεί να θυμηθεί κανείς

Βολές από παντού δέχεται η Τερέζα Μέι. Μέχρι και η Πάμελα Αντερσον ξέσπασε δημόσια εναντίον της.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε την Μέι ως την χειρότερη πρωθυπουργό που μπορεί να θυμηθεί κανείς, ενώ χαρακτήρισε πύρρειο τη νίκη της στις εκλογές, στις οποίες οι Τόρις έχασαν την πλειοψηφία.

«Η Τερέζα Μέι, που δεν δίνει το χέρι της στα θύματα της πυρκαγιάς στο Γκρένφελ. Που δεν νοιάζεται για τους φτωχούς. Που δεν ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη ή την ειρήνη… Η χειρότερη πρωθυπουργός που μπορεί να θυμηθεί κανείς», έγραψε η Αντερσον στο blog της, στρέφοντας τα βέλη της κατά της Μέι τόσο για τη φονική πυρκαγιά στον πύργο του Λονδίνου, που κόστισε τη ζωή 58 ανθρώπων, όσο και τη στάση της όταν επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας, καθώς επέλεξε για λόγους ασφαλείας να μην συναντήσει ανθρώπους που ζούσαν εκεί.

Η Αντερσον, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των ζώων, έγραψε τα παραπάνω σε μία δημόσια έκκλησή της για να απαλλαγεί ο ιδρυτής των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασανζ, από την απειλή της άσκησης δίωξης. «Ομως, η Τερέζα Μέι, που κράτησε φυλακισμένο στην πρεσβεία για πέντε χρόνια, αρνείται να του επιτρέψει να φύγει», αναφέρει η ηθοποιός, σύμφωνα με την Independent.

Η 49χρονη, που εθεάθη να επισκέπτεται τον Ασανζ δύο φορές τους προηγούμενους μήνες, αναφέρει ότι ανησυχεί για την υγεία και την οικογένειά του.

(iefimerida.gr)