Ξεκίνημα με ήττα 4-1 o Παλληξουριακός απ΄ τον Αστέρα Αμαλιάδος

Ασχημο «ποδαρικό» έκανε ο Παλληξουριακός την Κυριακή στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής αφού ηττήθηκε, παρά την καλή του παρουσία, στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Αστέρα με σκορ 4-1.

Μεγάλο «2» πέτυχε η Ζάκυνθος 1-0 στο Λεωνίδιο, με το οποίο παίζει ο Παλληξουριακός την προσεχή Κυριακή στο Ληξούρ . Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 την Αχαϊκή, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Διαγόρας που νίκησε 3-1 τον Παναρκαδικό.

“Κόλλησαν” στο “Χ” Τσικλητήρας Πύλου-Π.Α.Ο. Βάρδας και Αστέρας Βλαχιώτη-Πανηλειακός.

Ο Παλληξουριακός, πάλεψε τον αγώνα μάλιστα προηγήθηκε, με τον Κώστα Αντωνάτο στο 3ο λεπτό, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Κόμητα.

Στο 25’ ο Μαρουκάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Λόρενς Κέρι από τα 11 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 43’ με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 49’ ο Τόρες έκανε με σουτ το 3-1, ενώ στο 86’, από κόρνερ του Τόρες ο Κανέτσης έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90’ ο Αστέρας πέρασε στην αντεπίθεση, ο Κέρι πάσαρε στον Κυριάκο, αυτός με τη σειρά του στον Μαρουκάκη ο οποίος από θέση τετ-α-ετ έκανε το τελικό 4-1.

Αστέρας: Καβουσάκης, Μπουζούρας, Παπαδόπουλος, Ρόβας (65’ Σταθάτος), Κουμπαρούλης (59’ λ.τ. Κασάπης), Μπουτσικάκης, Μπαρμπαρούσης (77’ Κυριάκος), Μπανούσης (86’ Κασνέτση), Μαρουκάκης, Κέρι, Ντ. Τόρες.

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Κ. Αντωνάτος (46’ Αραβαντινός), Μαυροειδής (62’ Δ. Πολλάτος), Πολυδωράτος, Λούλουδας, Βαγενάς, Κόμητας, Καράι, Ηλ. Αντωνάτος, Πολλάκης (62’ Δ. Ζαβάνης), Ζαφειράτος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας έχουν ως εξής:

  1. Τσικλητήρας Πύλου – Π.Α.Ο. Βάρδας 0-0,
  2. Διαγόρας Βραχνείκων – Παναρκαδικός 3-1,
  3. Αστέρας Βλαχιώτη – Πανηλειακός 1-1,
  4. Αστέρας Αμαλιάδος – Παλληξουριακός 4-1,
  5. Καλαμάτα – Αχαϊκή 1-0 και
  6. Λεωνίδιο – Ζάκυνθος 0-1.

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (8-10-17)

  1. Διαγόρας Βραχνείκων – Τσικλητήρας Πύλου,
  2. ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Βλαχιώτη,
  3. Παναρκαδικός – Αστέρας Αμαλιάδος,
  4. Πανηλειακός – Καλαμάτα,
  5. Παλληξουριακός – Λεωνίδιο,
  6. Ζάκυνθος – Αχαϊκή
Φάση απο τον αγώνα Αστέρας Αμαλιάδας-Παλληξουριακός