Οι κοιλιακοί της Τζένιφερ μετά από 9 μέρες χωρίς ζάχαρη

Τη δική της διατροφική πρόκληση έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία αποφάσισε να μπει σε ένα πρόγραμμα για 10 ημέρες, όπου δεν περιλαμβάνει ζάχαρη και υδατάνθρακες. Το «10DayChallenge» της Λόπεζ βρίσκεται προς το τέλος του, αλλά είναι ήδη διάσημο στα social media και αυτό εξαιτίας των φωτογραφιών που ανεβάζει η σέξι τραγουδίστρια, αλλά και γιατί η ίδια έχει πάρει σοβαρά την πρόκληση αυτή.

Μάλιστα, η Λατίνα ντίβα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της είναι σε κοινή θέα, θέλοντας με αυτήν να δείξει τα αποτελέσματα της διατροφικής πρόκλησης της.

Στην επίμαχη φωτογραφία που μέσα σε ελάχιστες ώρες ξεπέρασε τα 2 εκατ. likes, η Λόπεζ ποζάρει δίπλα στο τζάκι, φορώντας μαγιό και  κολάν. «9η μέρα και νιώθω… πως δεν μπορώ να περιμένω για τη 10η», ήταν το σχόλιο της φωτογραφίας.

Αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που έχει ανεβάσει. Στην 4η ημέρα του «10DayChallenge» είχε αναρτήσει ακόμη μία, όπου ενημέρωνε τους followers της για την πορεία της προσπάθειάς της.

Στο μεταξύ, ο φακός απαθανάτισε την Τζένιφερ Λόπεζ την ώρα που έβγαινε από το γυμναστήριο, αφού εκτός από τη διατροφή φροντίζει να γυμνάζεται συστηματικά.

(newsbeast.gr)