Οι σημερινές εκδηλώσεις (9/8)

ΣΗΜΕΡΑ

  •  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Αύλειος Χώρος ΞENIA. 09.15μμ.

Θεατρική παράσταση «ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ». Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιός θα πάρει αυτό που θέλει, ποιός θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιός θα φύγει με τα λεφτά, ποιός με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό φωτα; Με τους Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Κώστα Αποστολάκη, Σοφία Μονωλάκου, Άρη Τσαπη, Κωνστοντίνα Κομματα, Σπύρο Πουλή.

Τιμές εισιτηρίων: 16€ Κανονικό και 12€ (παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ).

  •  ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α’ Δημοτικού σχολείου, ώρα: 9.30μμ.

H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και ο Α.Σ. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ, διοργανώνουν Μεγάλη Συναυλία με ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Τα έσοδα Θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας του Παληξουριακού, που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τιμή προπώλησης: 10€ / Τιμή στη πόρτα: 12€.

  •  Αργοστόλι, ΦΑΡΣΑ, ώρα: έναρξης: 9.30μμ.

O Π.Σ. Φάρσων «O ΦΑΡΟΣ» διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική, στο Χώρο της πλατείας του χωριού σε συνεργασία με τον Π. Σ. «ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ». Θα λειτουργήσει ψησταριά.

  •  Ελειός-Πρόννοι, ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,

Πανηγύρι στην Αγροτολέσχη Αγίας Ειρήνης με ζωντανή μουσική. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Οργάνωση Π.Σ. Αγ. Ειρήνης « Το Αράκλ».

Σήμερα και αύριο

  •  Σάμη, ΠΥΡΓΙ

Ο Π. Σ. Πυργίου «Ο Αίνος» διοργανώνει ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ στο γήπεδο Πυργιού. Υπεύθυνος διοργάνωσης/ δηλώσεις συμμετοχής Αχιλλέας Τσερέπης τηλ. 6944689990.