Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά του ΚΟΑ

Με συμμετοχή  50 αθλητών και μετά από 120 αγώνες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/06 το εσωτερικό τουρνουά του Κ.Ο.Α. για τη ανάδειξη του Πρωταθλητή Κεφαλονιάς 2018.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλύτερος αθλητής  αντισφαίρισης στο νησί μας αναδείχθηκε ο Αντώνης Καππάτος, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ανέλθει στο Νο 36 της Πανελλήνιας κατάταξης.

Δεύτερος νικητής αναδείχθηκε ο Κωστής Αντωνάτος ο οποίος συμμετέχει για 5 συνεχόμενη φορά σε τελικό. Στην Τρίτη και τέταρτη  θέση κατετάγησαν ο Βύρωνας Αντωνάτος και ο Σπύρος Μαγουλάς αντίστοιχα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους στήριξαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Οι διοργανώσεις του ΚΟΑ συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι με εσωτερικά τουρνουά διπλών με ενωσιακό πρωτάθλημα παίδων, με το τουρνουά Βετεράνων και κορυφώνονται με το Πανελλαδικό πρωτάθλημα ανδρών / γυναικών στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Αντώνη Καππάτο που αναχωρεί προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 18/6 έως 25/6, αλλά και στην πολυπληθή ομάδα παίδων έως 10 ετών που το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στο ενωσιακό πρωτάθλημα στο Ρίο.