Ο Κεφαλληνιακός επενδύει στους μικρούς αθλητές του

O Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος θέλοντας να είναι συνεπής στους στόχους του, επενδύει στο ‘μέλλον’, επενδύει στους μικρούς αθλητές του. Ξεκινώντας μόλις την τρίτη χρονιά, ο Κεφαλληνιακός συνεχίζει να εστιάζει την προσοχή του στα τμήματα υποδομής, κάνοντας το βήμα παραπάνω.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή Αποστόλη Δαμκαλή. O κ Δαμκαλής είναι προπονητής μπάσκετ με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις αλλά και με πολλή όρεξη για δουλεία και νέες ιδέες για τα κεφαλλονίτικα δεδομένα. Έτσι μαζί με τον Γιώργο Αντωνάτο, θα αποτελούν το προπονητικό δίδυμο του Κεφαλληνιακού.

Oι απόψεις μας για το πως πρέπει να λειτουργήσει μια ομάδα ταυτίζονται απόλυτα, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την σωστή και αρμονική εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης. O Αποστόλης Δαμκαλής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών το 2005 με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με την προπονητική σχεδόν αποκλειστικά σε τμήματα υποδομής σε ομάδες όπως την Oλυμπιάδα Πετρούπολης, την ΦΕΑ Αθήνα 96, την Άμιλλα Περιστερίου, τον Άρη Πετρούπολης κ.α. Έχει εργασθεί ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία της Αττικής. Έχει παρακολουθήσει αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια, ακόμα και Διεθνούς επιπέδου. Έτσι η εξειδίκευση του σε μικρούς αθλητές είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τα παιδιά μας. Αγαπάμε το μπάσκετ, έχουμε όραμα για τον κεφαλλονίτικο αθλητισμό και όλη την διάθεση να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα που υπηρετούμε.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών του Κεφαλληνιακού.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Αντωνάτος Γιώργος: 6978 299575, Κουταβάς Αντώνης: 6972 359507

(Από τον ΚΑO)