Ο Πανηλειακός ήτανε άπαιχτος… Η Σάμη πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά έχασε 5-0

Η Σάμη πάλαιψε όσο μπορούσε χθες απέναντι στον ιστορικό Πανηλειακό, αλλά υπέκυψε προ ανωτέρου αντιπάλου και μάλιστα με βαριά ήττα 5-0. Μετά την ήττα αυτή η Σάμη αποκλείστηκε.

Ωστόσο στη Διοίκηση, στον προπονητή, στους παίκτες και στο κόσμο της Σάμης θα μείνει η ωραία ανάμνηση ότι η ομάδα μπόρεσε και έφτασε έστω και μέχρι αυτό το σημείο και με την κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην Ιστορία!

Ο Πανηλειακός όπως αναμενόταν ήταν καλύτερα ποιοτικά και έφτασε σε μία πολύ εύκολη νίκη-πρόκριση, στον επόμενο γύρο του Θεσμού.

Στο 15’ ο Μπεκλετσής μαρκαρίστηκε δυνατά από τον Περιβολάρη και το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής ανέλαβε ο ίδιος ο «παθών» κάνοντας το 1-0.

Στο 17’ θα γίνει το 2-0 με ατομική ενέργεια του Στούπη, ενώ το 3-0 πέτυχε στο 28’ ο Παναγιωτόπουλος. Επίσης στο 41’ ο Σωτηρόπουλος θα κάνει με σουτ το 4-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ ημίχρονο.

Το τελικό 5-0 σε βάρος της Σάμης έγινε στο 71’ με πλασέ του Βουρβουτζή.

Σάμη (Β. Μιχαλάτος): Μωραΐτης Κ., Μινέτος (56′ Παπαδημάτος), Νικολοβιένης Θ. (60′ Μιχαλάτος Ε.), Καππάτος, Βιτωράτος, Μωραΐτης Ν., Αμούργης Τ. (26’ λ.τ. Μιχαλίτσης Μ.), Νικολοβιένης Κ., Καλλιβωκάς, Περιβολάρης, Αμούργης Γ.

Πανηλειακός (Σπ. Αντωνόπουλος): Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου (61’ Σακελαρίου Αντ.), Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Στούπης (46’ Παναγόπουλος), Σκοζάι, Χατζηστάμος (46’ Βαρβουτζής), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος.


(Φάσεις από τον αγώνα Σάμης-Παληνειακού. Φωτογραφίες από sportsthea.gr)