Tο προφίλ του Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι πλέον ο νέος ο πρωθυπουργός της Βρετανίας μετά από την ψηφοφορία που προηγήθηκε.

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί επιθυμούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον Βρετανό ηγέτη, όχι μόνο για την πολιτική του πορεία, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο Μπόρις Τζόνσον, λοιπόν, εκτός από ένας ικανός πολιτικός, είναι και πατέρας πέντε παιδιών. Ωστόσο, μία πιο «πικάντικη» πληροφορία που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι, ότι το ένα από τα πέντε του παιδιά δεν είναι καρπός του έρωτά του με την σύζυγό του, αλλά μίας άλλης ερωτικής σχέσης από τις πολλές που διατηρούσε.

Μπόρις και Μαρίνα Τζόνσον

Όπως συμπεραίνει κανείς, ο Μπόρις Τζόνσον είχε κατά καιρούς μία πολύπλοκη ερωτική ζωή, ενώ αυτήν την περίοδο, μάλιστα, είναι ένα βήμα πριν πάρει διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, εξαιτίας της σχέσης που διατηρεί με τη συνεργάτιδά του και «γκουρού» των δημοσίων σχέσεων, Κάρρι Σάιμοντς.

Κάρι Σάιμοντς

Η προσωπική του ζωή, όμως, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς, ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το μικρότερο παιδί του, για το οποίο υπάρχουν φήμες, ότι δεν διατηρεί καμία σχέση με τον ίδιο ή με τα αδέλφια του. Τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας Τζόνσον, όμως, φαίνεται πως είναι σε καλύτερη μοίρα, αφού έχοντας σπουδάσει στις ανώτατες ιδιωτικές σχολές της χώρας και στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, βλέπουν ένα λαμπρό μέλλον να ανοίγεται μπροστά τους.

Αριστερά: Ο Μπόρις Τζόνσον με την Πετρονέλα Γουάιτ με την οποία υποτίθεται ότι είχαν 4ετή σχέση και η οποία είχε γραφτεί στο βρετανικό τύπο ότι έκανε έκτρωση παιδί του Τζόνσον. Πάνω δεξιά: Λέγεται επίσης ότι το 2009 είχε σχέση με την σύμβουλο Ελεν Μάκιντάιρ. Κάτω δεξιά: Επίσης λέγεται ότι ο Τζόνσον είχε σχέση με την δημοσιογράφο των Times Αννα Φάζακερλεϊ.

Η σχέση που διατηρεί με τα παιδιά του ο Μπόρις Τζόνσον

Η Λάρα Λέτις είναι η μεγαλύτερη κόρη του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας, την οποία την είχε αποκτήσει στον πρώτο του γάμο με την Μαρίνα Ουίλερ το 1993. Η ίδια εκτός από το επώνυμο του πατέρα της έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί και της μητέρας της. Η Λάρα Λέτις αποφάσισε να σπουδάσει Λατινικά και πριν κερδίσει μία θέση στο St Andrews University πήγαινε στη σχολή, Bedales με δίδακτρα που άγγιζαν τις 33,000 λίρες ετησίως. Τώρα εργάζεται ως δημοσιογράφος, συγγραφέας, αρθρογράφος κάνοντας ακόμη και live μεταδόσεις στο Λονδίνο. Ειδικεύεται στις τέχνες και στην κριτική μόδας, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί και στο περιοδικό Vogue. Σύμφωνα με το mirror.uk.com, η Λάρα Λάτις είναι μόνο πέντε χρόνια μικρότερη από την τωρινή σύντροφο του πατέρα της, Κάρρι, ενώ μετά από το διαζύγιο των γονιών της ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη μαζί του.

Λάρα Τζόνσον

Ο Μίλο Άρθουρ προέρχεται επίσης από τον πρώτο γάμο του Μπόρις Τζόνσον και τώρα είναι 24 ετών. Έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, ενώ παρακολούθησε το Westminster School, του οποίου τα δίδακτρα ανέρχονται σε 27,000 λίρες το χρόνο. Σπούδασε στο Αφρικανικές Σπουδές στο London’s School of Oriental και εκτός από Αγγλικά, μιλά Αραβικά, Ρώσικα και Γαλλικά.

Μπόρις και Μίλο Τζόνσον

Η Κάσσια Πίτσες είναι 22 χρονών και τελείωσε το Highgate School, που κοστίζει 18,000 λίρες το χρόνο. Η Κάσσια είναι συγγραφέας όπως ο πατέρας της και η μεγαλύτερη αδελφή της.

Κέσσα Τζόνσον

Ο Τέοντορ Απόλλο είναι ο μικρότερο γιος που είχε αποκτήσει ο Μπόρις Τζόνσον με την Μαρίνα Ουίλερ και είναι 20 ετών. Ο Τέοντορ σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ενώ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι΄αυτόν. Ακούγεται, όμως, ότι έχει τελειώσει κι εκείνος ιδιωτικό σχολείο στο Λονδίνο.

Θέοντορ Τζόνσον

Η Στέφανι Μάκινταιρ είναι το μικρότερο παιδί του Βρετανού πρωθυπουργού και είναι καρπός του έρωτά του με την Χέλεν Μάκινταιρ. Γεννήθηκε το 2009 και τότε η μητέρα της προσπάθησε να κρατήσει τη γέννηση της κρυφή, ενώ δεν δίστασε να κινηθεί νομικά απέναντι σε μία εφημερίδα που ήθελε να τη δημοσιοποιήσει, προκειμένου να το αποφύγει. Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε, ότι ο κόσμος είχε το δικαίωμα να γνωρίζει για την κόρη του Τζόνσον. Σήμερα, η Στέφανι δεν έχει σχεδόν καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της, ούτε με τα ετεροθαλή αδέλφια της.

(iefimerida)