«Πανέτοιμοι για εκλογές οι Ανεξάρτητοι Ελληνες» τόνισε ο Τ. Κουίκ, που έφθασε ξαφνικά στην Κεφαλονιά

Oι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι πανέτοιμοι για τις εκλογές, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουϊκ σε συνέντευξη που παραχώρησε οτο περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο «Μουίκης», καταφθάνοντας αιφνιδίως στο Αργοστόλι, προκειμένου να μιλήσει για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

O κ. Κουϊκ, πλαισιωνόταν από τα μέλη της τοπικής συντονιστικής επιτροπής των ΑΝ. ΕΛΛ. κ.κ. Μάκη Πετράτο και Βασίλη Καμπίτση καθώς και την διοργανωτική περιφερειάρχη για τα νησιά Ιονίου και προσεχώς υποψήφια βουλευτής στη Β Αθηνών κ. Λία Εγγλέζου

O κ. Κουϊκ τόνισε ότι «οι ΑΝ. ΕΛΛ. βαδίζουν προς τις κάλπες με απόλυτη αισιοδοξία», διότι πιστεύει ότι «οι Ελληνες ψηφοφόροι θα τους δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται και θα κόψει τη θρυλούμενη αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ». Επιπλέον, επεσήμανε ότι το κόμμα των ΑΝ. ΕΛΛ. «είναι η εγγύηση για τα εθνικά θέματα της χώρας μας», όπως η φορολογία, τα θέματα του Αιγαίου, της Κύπρου και της Θράκης, το μεταναστευτικό, την εκκλησία, διευκρινίζοντας τις διαφορές που έχουν οι ΑΝ. ΕΛΛ.με τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Κουϊκ συνέχισε λέγοντας: «Η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο κομβικό και κρίσιμο σημείο. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια σ’ αυτή την κυβέρνηση που μας έχει ισοπεδώσει και μας έχει λιώσει. Η Βουλή των Ελλήνων έχει μετατραπεί σε Βουλή της Τρόϊκας. Βαδίζουμε στο άγνωστο με μαύρες τρύπες πολλών δισεκατομμυρίων, διότι το success story της συγκυβέρνησης που διαφήμιζαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει γίνει ένα αποτυχημένο story».

Αναφορικά με το διάγγελμα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για στήριξη του προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι «ζητάνε ένα χρόνο παράταση σε μία Κυβέρνηση που μας έχει αφανίσει», ενώ πρόσθεσε ότι θα έρθουν δύο νέα μνημόνια. Επιπλέον, όσον αφορά την επιλογή του προέδρου Δημοκρατίας, τόνισε ότι πρόκειται για «ομολογία ήττας, αφού ο Σταύρος Δήμας είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, θιασώτης των μνημονίων και υπουργός της Κυβέρνησης Παπαδήμου».

Επίσης, ο κ. Κουϊκ κατήγγειλε το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση δεν αποφάσισε να πραγματοποιηθούν εκλογές νωρίτερα, αλλά μέσα στις γιορτές, έτσι «τσακίζουν την αγορά, πυροβολούν τον Ελληνα επιχειρηματία, είναι ο θάνατος του εμποράκου, με τις υπογραφές του Ευάγγελου Σαμαρά και του Αντώνη Βενιζέλου».

Σαφώς, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που έχει προκύψει μετά τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝ. ΕΛΛ. κ. Παύλου Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας. O κ. Κουϊκ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προϊόν συρραφής, καθώς κατατέθηκαν στην Εισαγγελεία τα ίδια τα εργαλεία καταγραφής των συνομιλιών, με τα οποία δεν μπορει να γίνει μοντάζ.

Oσον αφορά την σχέση Καμμένου με τον κ. Αποστολόπουλο υπενθύμισε την δήλωση του κ. Καμμένου ότι τον κ. Αποστολόπουλο τον γνώρισε στο γραφείο του κ. Σαμαρά όταν ήταν βουλευτής της ΝΔ και ότι νωρίτερα είχε διατελέσει σύμβουλος και του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Επειτα εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ, συμβουλεύοντας και τον Καμμένο για οικονομικά ζητήματα, μέχρι την εποχή που προσελήφθη σε τράπεζα.

Μιλώντας για τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος του, υποστήριξε ότι ναι μεν υπάρχουν τσακωμοί, αλλά όσοι έχουν μείνει είναι μία γροθιά στον αγώνα.

Επιπλέον, τόνισε ότι τον ίδιο δεν τον πλησίασαν 45 χρόνια στη δουλειά του για να τον προσεγγίσουν για χρηματισμό, οπότε φυσικά δεν θα τολμούσαν και τώρα, ενώ υποστήριξε ότι και εκείνους που τόλμησαν να πλησιάσουν, έκαναν το καθήκον τους και πήγαν στον εισαγγελέα.

O κ. Κουϊκ δήλωσε ότι ο ίδιος αν δεν εκλεγεί βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές θα επιστρέψει στη προηγούμενη δουλειά του ως δημοσιογράφος.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τις επόμενες μέρες πλέον την ευθύνη της Κεφαλονιάς από τους ΑΝ. ΕΛΛ εν όψει των εκλογών από την Πάτρα, ενώ δεν απέκλεισε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση συριζα-Νέας Δημοκρατίας.

20918_terens1
Το πάνελ των Αν.Ελλ κατά τη συνέντευξη. Από αριστερά: Bασ. Καμπίτσης, Τ. Κουίκ, Λ. Εγγλέζου και Μ. Πετράτος.
Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο
Δορυφόρος
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις
-->
-->
Web Design & Development by .LifeThink