Παρουσίαση της Eλληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας που θα πάρει μέρος στους Aγώνες του Pίο

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και σχεδόν του συνόλου των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (Κυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης, Βασίλης Λεβέντης) καθώς και του προέδρου της Ελληνικής Oλυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, η παρουσίαση της ελληνικής αποστολής που θα μας εκπροσωπήσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην οποία συμμετέχει και ο «δικός μας» αθλητής του ΝOΑ Γεράσιμος Λιγνός.
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες, τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι όσοι θα αγωνιστούν έχουν κερδίσει την αναγνώριση του κόσμου, τόσο με βάση τις επιτυχίες τους, αλλά και με τον εμβληματικό τρόπο ζωής τους.
«Είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Έχετε τις ευχές όλων των Ελλήνων για μεγάλες επιτυχίες στο Ρίο. Το ήθος σας είναι τέτοιο που δεν αμφιβάλλουμε ότι θα πετύχετε τους στόχους σας», είπε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Εκτός από τις ευχές έχετε κερδίσει ήδη την αναγνώριση όλων με τις επιτυχίες σας και το εμβληματικό τρόπο ζωής σας.

ΛΙΓΝΟΣ ΕΡΤ 2
Ο Κεφαλονίτης αθλητής Γεράσιμος Λιγνός, στο Caravel, κατά την χθεσινή παρουσίαση της Ελληνικής Αποστολής που θα μας εκπροσωπήσει στους Παραολυμπιακούς στο Ρίο.
ΛΙΓΝΟΣ ΕΡΤ 3
Ο Γεράσιμος Λιγνός, λάμποντας από υπηρεφάνεια!
ΛΙΓΝΟΣ ΕΡΤ
Ο πίνακας ανακοινώσεων των ονομάτων των αθλητών της Ελληνικής Αποστολής.

Καλή επιτυχία. Είμαστε και θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για σας», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, ενώ ήδη το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής έχει ξεκινήσει το ταξίδι για το Ρίο.