Πλημμύρισε από κάλαντα και ευχές το γραφείο του περιφερειάρχη

Ημέρες χαράς και γιορτής και το γραφείο του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου“πλημμύρισε” με μελωδίες, κάλαντα και ευχές από πολιτιστικά σωματεία και πολίτες, που έσπευσαν να πουν τα “χρόνια πολλά” για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Την αρχή έκανε η Φιλαρμονική “Καποδίστριας” που ευχήθηκε με παραδοσιακά κάλαντα στον Περιφερειάρχη κι εκείνος υποδέχθηκε με χαρά τους μουσικούς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

“Είναι μέρες γιορτής για όλους μας, για τα σπίτια και τις οικογένειές μας. Εύχομαι ολόψυχα αυτές οι ημέρες να φέρουν σε όλους μας γαλήνη, ηρεμία και αγάπη. Να ανακαλύψουμε όλοι ξανά τις έννοιες της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας, της συμπαράστασης και της στήριξης, κυρίως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Να είμαστε λιγότερο εγωιστές, να σταματήσουμε να ακούμε ακραίες φωνές, να  μάθουμε να ακούμε τους άλλους, να χαμογελάμε συχνότερα”, είπε ο κ. Γαλιατσάτος.

Ειδικά στους μουσικούς και τα μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής “Καποδίστριας”, ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε πολλές – πολλές επιτυχίες, κουράγιο και δύναμη στο έργο που επιτελούν για τον πολιτισμό της Κέρκυρας και των νησιών μας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του για την έως τώρα προσπάθεια που έχουν καταβάλλει, ως εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και ευχήθηκε υγεία, προσωπική και επαγγελματική  δύναμη για κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος βρέθηκε κοντά στους πολύτεκνους της Κέρκυρας, στα γραφεία της Ένωσης Πολυτέκνων, όπου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκο Μιχαλάμοίρασε γαλοπούλες για τις εορταστικές ημέρες στα μέλη της Ένωσης.

Ο Περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με τον Πρόεδρο Μιχάλη Κόντη, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης και τους συγκεντρωμένους πολύτεκνους και υπογράμμισε ότι “η ελληνική κοινωνία άντεξε στην κρίση και συνεχίζει να δίνει τον καθημερινό αγώνα της, με βασικό θεμέλιο την οικογένεια. Αυτό δείχνει τη σημασία της πολύτεκνης οικογένειας και της προσφοράς στη χώρα”. Ο κ. Γαλιατσάτος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία και διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσει να είναι έμπρακτα στο πλευρό των πολυτέκνων.