Πρωτοσέλιδο στη Washington Post: Aκόμα μία γυναίκα (η 19η!) κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

«Μου έπιασε το χέρι και δεν με άφηνε…Μετά με τη βία με φίλησε στο στόμα…».

Με τα λόγια αυτά η Ράσελ Κρουκς αφηγείται την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πριν από 12 χρόνια από τον Τραμπ στον Πύργο του, στη Νέα Υόρκη. Άμεση ήταν η αντίδραση του Αμερικανού προέδρου ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει η κυρία που είτε καν γνωρίζει..

Το νέο σεξουαλικό σκάνδαλο βλέπει το φως της δημοσιότητας στην πρώτη σελίδα της Washington Post φέροντας σε δεινή θέση το ένοικο του Λευκού Οίκου ενώ ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η υπόθεση με τη πορνοστάρ που πληρώθηκε αδρά για να μην ανοίξει το στόμα της αποκαλύπτοντας τα όσα είχαν γίνει με τον Αμερικανό Μίδα ενώ ήταν παντρεμένος με την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Washington Post»,η Ράσελ Κρουκς ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Τραμπ το 2006, όταν ήταν γραμματέας σε μία εταιρεία στον Πύργο του στη Νέα Υόρκη.

H Kρουκς είναι μία από τις 19 γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση.

Όπως η ίδια υποστηρίζει,η συνάντησή τους έγινε κοντά στο ασανσέρ του 24ου ορόφου του Trump Tower, έξω από τα γραφεία της εταιρείας επενδύσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο.

Η Κρουκς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της έπιασε πρώτα το χέρι της,στη συνέχεια τη φιλήσει με τη βία στο μάγουλο και μετά στα χείλη. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά.

«Άρχισε να με φιλάει στο ένα μάγουλο, μετά στο άλλο. Μου μιλούσε την ώρα που με φιλούσε ρωτώντας από που ήμουν ή αν ήθελα να είμαι μοντέλο. Δεν μου άφηνε το χέρι, και στη συνέχεια άρχισε να με φιλάει στα χείλη».

Στο Twitter, o Tραμπ έσπευσε να υποστηρίξει ότι το «υποχρεωτικό φιλί δεν συνέβη ποτέ». Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ουδέποτε έχει γνωρίσει την Κρουκς.

«Μια γυναίκα που δεν γνώριζα και δεν έχω γνωρίζω ποτέ, είναι στην πρώτη σελίδα της Fake News «Washington Post» λέγοντας ότι τη φίλησα στον  Πύργο Tραμπ πριν από 12 χρόνια. Δεν συνέβη ποτέ! Ποιος θα το έκανε σε δημόσιο χώρο με τέτοια ασφάλεια …», επισημαίνει ο Τραμπ και προσθέτει:

«Μια άλλη ψευδή κατηγορία. Γιατί η Washington Post δεν αναφέρει την ιστορία των γυναικών που παίρνουν χρήματα για να φτιάξουν ιστορίες για μένα;».

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «Fox News», η Ράσελ Κρουκς είναι από το Οχάιο και πολιτεύεται με τους Δημοκρατικούς.

(protothema.gr)