Σας ευχαριστώ όλους!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤΙΣ θερμότερες των ευχαριστιών μου θέλω να απευθύνω, προς την εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ» το «KEFALONIA MAGAZINE» και προς όλες τις φίλες, όλους τους φίλους, τόσο τους εδώ όσο και προς αυτές-αυτούς της Ομογένειας, οι οποίες και οι οποίοι, με κάθε επικοινωνιακό μέσο, τηλεφωνικό, διαδικτυακό ή άλλο, έσπευσαν να μου μεταφέρουν τα ευγενέστατα και άκρως ενθαρρυντικά σχόλιά τους, σχετικά με την πρωτοσέλιδη ανακοίνωση της εφημερίδος «Ημερήσιος» για την επικείμενη έκδοση βιβλίου μου!

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, δεν νοιώθω ότι αξίζω τέτοιας και τόσο μεγάλης δημοσιοποίησης-ανταπόκρισης, μια επιπρόσθετη αιτία της σήμερα και από εδώ εκφραζόμενης μεγάλης συγκίνησης και ευγνωμοσύνης μου!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ θα υπενθυμίζει την Δημιουργία και την πολυετή δράση της Πρώτης Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών των νησιών μας «Ο Τόπος Πάνω Απ’ όλα» και στο μεγαλύτερο μέρος του, γραπτές μαρτυρίες-κριτικές-αποτιμήσεις μου (και απελπισμένες προτροπές προς τους τότε ηγέτες μας, σε άμεση σχέση με τις απόλυτα δραματικές και τόσον αρνητικά καταλυτικές , ως προς την τελική, δυστυχώς, στέρηση της ελευθερίας και της ευδαιμονίας μας) Πολιτικών/Χρηματο-οικονομικών γεγονότων!

ΟΠΩΣ αυτά τα γεγονότα ελάμβανον χωράν, σε Τοπικό- Πανελλαδικό-Ευρωπαϊκόν επίπεδο και κατά το μεγαλύτερο μέρος του τελευταίου τετάρτου του αιώνος μας(1994-2014).

ΟΠΩΣ ακριβώς αυτά τότε κατεγράφοντο από τον γράφοντα και εδημοσιεύοντο, διά του πάντοτε μακράν κομμάτων και «χρωμάτων» γραπτού αλλά και εμμέτρου λόγου μου!!!