Σεμινάριο για τις Α’ Βοήθειες

Στα πλαίσια της ενημέρωσης-επιμόρφωσης Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Νοσηλευτικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς -Κέντρο Εκπαίδευσης- και σε συνεργασία με την Διεύθυνση της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κεφαλληνίας, θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα εξαιρετικό Σ,εμινάριο πάνω στην εκμάθηση Α’ Βοηθειών στα οργανωμένα εργαστήρια Νοσηλευτικής-Τραυματιολογίας του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Κεφαλονιάς.

Το Σεμινάριο θα πραγμοτοποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρες 6 έως 8 μ.μ., για όλους τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων με θέμα «Ατυχήματα και τραυματισμοί στο Σχολείο-Α’ Βοήθειες».

Εισηγητές στο Σεμινάριο θα είναι η Παιδίατρος κ. Βίντερ, ο Ορθοπεδικό κ. Γιώργος Κασσιανός και ο Δ/ντής του ΙΕΚ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης -πιστοποιημένου εκπαιδευτή- κ. Σπύρος Σακαλής, ύστερα απο σχετικό αίτημα και έγκριση της Διοίκησης, έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευτικοί της παραπάνω βαθμίδας να καταστούν ικανοί στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που άπτονται στο αντικείμενο των Α’ Βοηθειών στα σχολεία τους.

Υπεύθυνος της διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι ο Δ/ντής του ΙΕΚ κ. Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ. Υγείας).