Σκόνταψε (1-1) ο Παλληξουριακός δεν μπόρεσε να νικήσει τα ψυχωμένα Φωκάτα

Ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός σκόνταψε την Κυριακή στις Κεραμειές, αφού τα ψυχώμενα Φωκάτα τον υποχρέωσαν σε ισοπαλία με 1-1.

Οι «Ερυθρόλευκοι» της Παλικής κατάφεραν να σπάσουν μιά και μοναδική φορά την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ τα Φωκάτα ανταπέδωσαν το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’. Ο Μπράτι θα πασάρει μέσα στην περιοχή στον Γ. Πολλάκη και αυτός με ωραία ενέργεια θα πλασάρει μέσα στην περιοχή στον Καρλή γράφοντας το 1-0.

Στο 36’ τα Φωκάτα θα κερδίσουν πέναλτι όταν ο Αποστόλου θα ανατραπεί από τον Αραβαντινό, ο οποίος θα εκτελέσει την ποινή και θα ισοφαρίσει.

Στο β’ μέρος ο τερματοφύλακας των Φωκάτων Καρλής θα κάνει πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Καλή η διαιτησία του κ. Σπ. Μαγουλά (Γ. Μυρσίνης, Α. Καραϊσκος).

Φωκάτα (Δ. Γαρμπής): Καρλής, Πολυδωράτος, Κόμητας Σ., Φωκάς (67’ Σουρβάνος), Χρίστο, Ντουκάι, Σαλαπάτας, Σελενίτσα, Αποστόλου (88’ Κανάκης), Τοζάι, Αλεξάτος (67’ Μάλσι).

Παλληξουριακος (Σπ. Παπαδάτος): Μαρκαντωνάτος, Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (46’ Μαρκάτος Σωκ.), Ζάβαλης, Πολλάκης, Συριάτος (46’ Μπαλάσκας), Μπράτι (89’ Καμινάρης), Κόμητας Γ., Αραβαντινός.

Φάση από τον αγώνα Φωκάτα-Παλληξουρακός­ (φωτό Sportsthea.gr)

Νίκη με άγχος οι Διλινάδες, 2-1 την Πρόοδο


Στις νίκες επανήλθαν το Σάββατο οι Διλινάδες, αλλά νίκησαν με πολύ άγχος την μαχητική Πρόοδο στα Φαρακλάτα με σκορ 2-1.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό τα Διλινάτα ξαναβρέθηκαν στη 2η θέση και βλέπουν πάντα τίτλο και άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

Μεγάλο ξάφνιασμα υπήρξε με το τέλος του α’ μέρους, όπου είχαμε γκολ κι’ απ’ τις δύο ομάδες! Στο 45’ ο Πολλάτος θα δώσει συρτή πάσα στον Χασάι και αυτός θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για να ανταποδώσει αμέσως το γκολ η Πρόοδος (45+1’) με εύστοχο πλασέ του Χούκα.

Στο 87’ ήρθε η …λύτρωση για τα Διλινάτα. Ο Χασάι θα σουτάρει ψηλοκρεμαστά και εκεί με κεφαλιά θα την στείλει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα!

Μέτρια η διαιτησία του κ. Δ. Βασιλόπουλου (Σπ. Μαγουλάς, Δ. Ματιάτος).

Διλινάτα (Α. Ρέτσι): Αντωνίου, Κατσούρης (79’ Τζωρτζάτος Γ.), Δρόσος (62’ Μπερναλής), Στεφανάτος, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Φ. (46’ Καλαφάτης Ε.), Πολλάτος Δημ., Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Χριστόπουλος, Χασάι.

Πρόοδος (Β. Πρεβεζιάνος): Κασσιανός, Κωστόπουλος (85’ Γρίβας), Τ. Τσιντήλας Παπαδόπουλος, Τσίρος, Αρταβάνης, Xyka, Τσίγκος, Σύτι, Haidari, Αναστασόπουλος (73’ Βασιλάκης).


Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Σάμη και Ειμοσιμία (1-1)


Σ’ ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Σάμη και η Εικοσιμία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 την Κυριακή στον Καραβόλμυλο.

Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 4’ των καθυστερήσεων με γκολ του Κ. Βιτωράτου, το οποίο έδωσε και τον βαθμό στην ομάδα του, κόβοντας παράλληλα τον δρόμο διεκδίκησης της πρωτιάς στην Εικοσιμία.

Το σκορ άνοιξε η Εικοσιμία στο 20’. Μετά από σέντρα του Αντωνάτου ο Αλ. Πολλάτος με κοντινή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμιάτου.

Η ισοφάριση της Σάμης και το τελικό σκορ ήρθαν, όπως προαναφέραμε στο 90+4’: Μετά από κόρνερ του Κ. Νικολοβγιένη και σύγχιση στην άμυνα της Εικοσιμίας ο Κ. Βιτωράτος με σουτ από τη βούλα του πέναλτι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουστουμπάρδη.

Καλή η διαιτησία του κ. Στ. Θανάση (Π. Τούρλος, Ε. Σούλα).

Σάμη (Β. Μιχαλάτος): Φλαμιάτος, Νικολοβιένης Θ., Παπαδημάτος (57’ Μιχαλάτος Ε.), Καππάτος, Βιτωράτος, Ν. Μωραίτης, Αμούργης Α. (67’ Μινέτος), Νικολοβιένης Κ., Καλιβωκάς, Περιβολάρης, Αμούργης Ι..

Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Κουστουμπάρδης, Καμπανός (61’ Καππάτος), Ψάλτης, Βαλεντής, Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (46’ Καπλάνης), Χρηστάτος, Γερασιμάτος, μαρκαντωνάτος (81’ Κουμαριώτης).


4-0 στο Θιάκι ο Παγκέ Οδυσσέας: Τετέλσται…


Ο Οδυσσέας Ιθάκης δεν κατάφερε ούτε αυτή την Κυριακή να πετύχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και βέβαια αυτό ήταν κάπως αδύνατο απέναντι στον δυναμικό Παγκεφαλληνιακό, ο οποίος τον νίκησε το Σάββατο μέσα στο Βαθύ με 4-0.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμμές ήταν μέτριο, αλλά με τον Παγκέ να δείχνει ανώτερος σε όλες τις γραμμές. Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Οδυσσέας θεωρείται πλεον υποβιβασμένος στη Β’ Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 28’ o Βουκελάτος προλαβαίνοντας λάθος γύρισμα του Λυμπερόπουλου στον τερματοφύλακα. Το 2-0 έγινε με σουτ του Ε. Τριανταφύλλίδη.

Στο 60’ ο Βλησμάς θα υποπέσει σε πέναλτι ανατρέποντας τον κλειτογιάννη και ο Βουκελάτος θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το σκορ θα κλείσει στο 78’. Ο Ντεντλάλα θα σουτάρει, ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα θα μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά μετά από υπόδειξη του επόπτη ο διαιτητής θα δείξει τη σέντρα θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Κ. Κιόση (Γ. Μυρσινίας, Σπ. Χρηστάτος)

Παγκεφαλληνιακός (Θ. Βουκελάτος): Ceca, Τριανταφυλλίδης Π., Κλειτογιάννης, Βασιλάκης, Νεστερένκο (Μεγαδούκας), Ζαμπαύτης, Αρμάντο (Καππάτος), Ντεντλάλα, Βουκελάτος, Τριανταφυλλίδης Ε. Παπαναστασάτος Χρ.), Μούκα.

Οδυσσέας (Σπ. Ζερβός): Ζ. Κουτσουβέλης, Βλησμάς (Λιβάνης), Φατούρος, Μαλιακρίδας, Λαμπρόπουλος, Ρενάτο, Μετσάνι Α. (Παππάς), Λεκατσάς (Κώτσης), Κουτσουβέλης, Προσαλέντης, Cela.


Φαβορί για την άνοδο οι Πρόννοι, νίκησαν τον Ηρακλή 2-1


Νίκη τίτλου πήραν την Κυριακή στα Τζανάτα οι Πρόννοι νικώντας στο τοπικό ντέρμπι τον συντοπίτη τους Ηρακλή με 2-1 και έγιναν το μεγάλο φαβορί για τίτλο και άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε με γκολ του Κ. Στάβερη (15’) με εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι Πρόννοι ισοφάρισαν με τον Κ. Ζαπάντη (48’). Τη νίκη πήραν οι Πρόννοι με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δ. Χιόνης (52’). Καλή η διαιτησία του κ. Καπογιαννόπουλου (Ε. Μενεγάτου, Δ. Ρηγόπουλου)

Πρόννοι: (Δ. Κουρκουμέλης), Κάστης, Νικολετάτος, Λαλάι (49’ Σολωμός), Τραυλός, Κατσιλίδης, Χιόνης, Κουτροκόης (65’ Μικελάτος), Κουρκουμέλης Χρ., Ζαπάντης, Σπαθής Ε., Κουρκουμέλης Κυρ. (55’ Αναγνώστης).

Ηρακλής: (Σπ. Τζωρτζάτος), Λουκέρης, Μηλιαρέσης, Καμπίτσης Γ., Γκαζάρ, Στάβερης Ν., Δημητράτος Ε., Πούλος, Μέργιανος, Σπαθής Α. (52’ Καμπίτσης Δ.), Στάβερης Κ. (57’ Καχρίλας), Ρασσιάς Γ. (58’ Σακελαρίου).

  •  Νίκη ανόδου πέτυχε ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς το Σάββατο στις Κεραμειές επί των Ομαλών με 1-0. Το χρυσό γκολ των «Πρασίνων» πέτυχε ο Περαματζής, ο οποίος ξεφεύγοντας από την άμυνα των Ομαλών έστειλε με ένα ωραίο πλασέ στην κίνηση την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Παπαστεργίου.

Καλή η διαιτησία του κ. Δ. Ματιάτου (Σπ. Μαγουλάς, Ι. Καπογιαννόπουλος).

ΠΑΟ Κεφ/νιάς: (Τ. Φωής), Κατερέλος, Μπάμπης Γ., Κλωνής, Λουλάι, Παπαδάκης, Σπαθής, Κράλης, Μακρίδης, Βοροκλινιώτης, Περαματζής, Μπάμπης Σ., Κώστογλου (81’ Λυμπερόπουλος).

Ομαλά: (Δ. Βαλεντής), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος Λ., Κωτάτης (64’ Μινέτος), Σέρρας Π., Καραντινός-Νεόφυτος, Νεόφυτος Χ., Τσουραμάνης, Βαλεντής, Τσακαρισιάνος Χρ., Ψιμούλης (56’ Τζάκης Π.).