Στα Διλινάτα ο Γιάννης Βουκελάτος, μετά τον Παγκέ

Στα Διλινάτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Βουκελάτος. Καθώς οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν μόνο η ανακοίνωση για την οριστική ένταξη του σπουδαίου επιθετικού και σκόρερ.

Οπως αναφέρει το sportsthea μεταγραφή του αυτή, δίνει συνέχεια στην συνεργασία, με τον πατέρα του και προπονητή της ομάδας των Διλινάτων Θόδωρο Βουκελάτο.

Ο Γιάννης, σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες που πρωταγωνιστούσαν ή και ακόμη πρωταγωνιστούν στο τοπικό ποδόσφαιρο και έχει βάλει την ποδοσφαιρική του «σφραγίδα» σε αυτές, είτε κατακτώντας πρωταθλήματα, είτε κύπελλα.

Έχει αγωνιστεί αρκετές περιόδους στην τότε Δ’ Εθνική με επιτυχία, ενώ είχε και ένα πέρασμα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την Μαρκό στη Β’ Εθνική κατηγορίας, αλλά και από την Πάτρα με τον Εθνικό Πατρών.

Ο Γιάννης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του «μεγάλου χωριού» και να λύσει το πρόβλημα του γκολ σε αυτήν.

Θα αποτελέσει μια σοβαρή, όσο και πειστική λύση στα χέρια του πατέρα-προπονητή του Θόδωρου Βουκελάτου.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Παγκεφαλληνιακό, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, 9 τέρματα.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του, έχει κατακτήσει 11 κύπελλα στους 12 τελικούς που συμμετείχε, 5 πρωταθλήματα (με Α.Ο.Κ.Ι. – Λειβαθώ) και έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ 5 φορές!

Παλαιότερα, όπως προαναφέραμε είχε περάσει από πολλές ομάδες του νησιού, αλλά και έξω από αυτό, μεταξύ των οποίων:Α.Ε. Κεφαλονιάς, Αναγέννηση, Μαρκό, Εθνικός Πατρών, Α.Ο.Κ.Ι., Λειβαθώ, Πρόννοι, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς και Παγκεφαλληνιακός.