«Σώσαμε το κύρος του ΔΝΤ»: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου βγήκε στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια. Δείτε τι έγινε στο στούντιο (Video)

Αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές την Τρίτη στην τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Αφού υποστήριξε πως η Ελλάδα έσωσε το «χρεοκοπημένο» ΔΝΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ το… αναβάθμισε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές την Τρίτη στην τηλεοπτική εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια.

Ωστόσο, η τηλεφωνική της παρέμβαση φαίνεται ότι δεν είχε τελικά το αποτέλεσμα που πιθανότατα επιθυμούσε η βουλευτής αφού μια δήλωσή της ήταν αρκετή για να ξεσπάσει το πάνελ της εκπομπής σε γέλια!

Η κυρία Αυλωνίτου αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις για το νέο ελληνικό πρόγραμμα, λέγοντας ότι η συμφωνία είναι κοντά και πως «είμαστε λίγο πριν από το τέλος». Ωστόσο, οι συνεργάτες της κυρίας Πάνια εξέλαβαν με διαφορετικό τρόπο την αναφορά αυτή και το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν απλά… ξεκαρδιστικό.

(protothema.gr)